23948sdkhjf

Ejendomsselskab ansætter erfaren profil til nyoprettet stilling

Freja Ejendomme har ansat Ninette Mahler Alto til en nyoprettet stilling som bæredygtighedschef. Hun kommer med mere end et årtis erfaring i at hjælpe større virksomheder med bæredygtig omstilling

Flere og flere virksomheder er begyndt at prioritere bæredygtighed og grøn omstilling på ledelsesgangene, og nu følger endnu en virksomhed med.

Det statsejede ejendomsselskab Freja Ejendomme har nemlig per 1. maj ansat Ninette Mahler Alto, der tiltræder i en nyoprettet stilling som bæredygtighedschef.

Her får hun ansvaret for at drive Freja Ejendommes vision for bæredygtig byudvikling fremad, som i de kommende år bliver en central del af ejendomsselskabets strategi.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde med denne brede portefølje af ejendomme, som spænder fra politistationer og sygehuse til historiske og fredede kulturperler, siger Ninette Mahler Alto i en pressemeddelelse og uddyber:

-  Men de har alle til fælles, at de skal udvikles og skifte funktion med bæredygtige og langtidsholdbare løsninger for øje.

Hun kommer fra en tilsvarende stilling i Pihl Koncernen, som hun nåede at bestride i lidt over to år.

Stor bæredygtighedserfaring

Generelt har den bæredygtige virksomhedsomstilling været et omdrejningspunkt i Ninette Mahler Altos karriere.

I mere end et årti har hun haft særlig fokus på bæredygtighed og blandt andet har udviklet bæredygtighedsstrategier, certificeringer og koncepter for genanvendelse. Hun har desuden praktisk erfaring fra adskillige certificerede byggerier og er medstifter af platformen bygcirkulaert.dk, som har til formål at reducere byggespild.

Ninette Mahler Alto har desuden været markedschef for bæredygtighed hos Norconsult og før det teknisk direktør for bæredygtighed og CSR hos MT Højgaard.

Nu er næste omstillingsmission Freja Ejendomme, hvor hun blandt andet skal fortsætte udviklingen af projekter som Jernbanebyen i København og Vridsløselille Statsfængsel i Albertslund.

Kort om Freja Ejendomme

Freja Ejendomme A/S er statsejet ejendomsselskab, som udvikler og sælger statens og regionernes ejendomme. Porteføljen består af forskellige ejendomme i Danmark som fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Blandt solgte projekter er Avedøre Kaserne, Flakfortet, Kanonbådsskurene, Middelgrundsfortet, Motortorpedobådshallen på Holmen, Randers Kaserne, Haderslev Sygehus og Vandflyverhangaren i København.

Kilde: Freja Ejendomme

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093