23948sdkhjf

Tidligere politistation fra 1924 skal have ny ejer

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sælger endnu to ejendomme. Der er tale om en tidligere politistation og en skovløberbolig. Det skriver Freja Ejendomme i en pressemeddelelse.

I Aabenraa finder man den tidligere politistation, en markant rødstensejendom, der oprindeligt er opført som en tysk privatskole og er prydet med klassiske detaljer på facadeen og på indgang og vinduesrammer.

Der er senere blevet bygget til, og ejendommen består i dag af hovedbygningen fra 1924 med to tilhørende længer i tre etager. Dertil kommer kælder og udbygninger i form af garager og cykelskure. Samlet er erhvervsarealet på 3.462 kvm, og grunden er på 9.157 kvm.

– Denne udviklingsejendom rummer et kæmpe potentiale og det kræver ikke meget fantasi at forestille sig eksempelvis hotel, kontor-domicil eller boliger i den flotte ejendom, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme, i pressemeddelelsen.

Freja Ejendomme har overtaget ejendommen fra Bygningsstyrelsen.

Udvikling af ejendommen kræver en ny lokalplan og et kommuneplantillæg, der ændrer anvendelse af ejendommen fra offentlige formål til ny anvendelse.

Skovløberbolig nær Brande

Omkring 140 km længere mod nord finder man i Hastrup tæt på Brande en anden ejendom, som Freja sætter til salg.

I naturskønne omgivelser ligger en skovløberbolig fra 1897 med et boligareal på 105 kvm. Huset ligger på en grund, der er godt 5.600 kvm stor.

Freja Ejendomme har overtaget ejendommen fra Naturstyrelsen.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Freja Ejendomme
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.705