23948sdkhjf

Rejsegilde markerer vigtig milepæl for afd. 6 Koktved

I sidste uge havde JORTON fornøjelsen af at afholde rejsegilde for Frederikshavns boligforenings afd. 6 Koktved.

Dermed er en vigtig milepæl nået i totalrenoveringen af 101 boliger. Det var en dag hvor både beboere, håndværkere og lokale repræsentanter var med til at fejre byggeriets fremdrift.

Fra totalentreprenøren JORTON har man længe glædet sig til markeringen og der gives udtryk for at godt samarbejde på tværs af byggeriets mange interessenter:

- Vi er glade for så mange mennesker var samlet for at fejre dette rejsegilde, siger Nicolai Thomsen, områdechef for JORTON Hjørring. Han uddyber:

- Det er en afgørende fase, og jeg vil gerne takke alle, der har bidraget til, at projektet er nået så langt. Vi har mødt flere uforudsete udfordringer undervejs, især fordi vi bygger på en gammel genbrugsplads, hvilket har skabt udfordringer, vi ikke havde forudset. Alligevel er vi kommet videre. Vi ser frem til de næste skridt mod aflevering af de første blokke og vil gerne rette en særlig tak til JORTONs team, vores underentreprenører og alle håndværkerne, der har arbejdet hårdt for at bringe os hertil. Deres indsats har været uvurderlig, og vi er glade for at have dem på holdet.

Dermed fortsætter byggeriet og inden længe vil beboerne kunne nyde godt af istandsatte lejligheder og et revitaliseret boligområde.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079