23948sdkhjf

De bygger domicil på 16.000 kvm

AP Ejendomme er bygherre og Raundahl & Moesby totalentreprenør på nyt domicil til GF Forsikring 

Cortex Park i Odense bliver et kontorbyggeri rigere, når Raundahl & Moesby er færdig med totalentreprisen på GF Forsikrings nye domicil. 

Det er AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, der er bygherre og opfører bygningen på en grund købt af  Freja Ejendomme. 

Der er indgået en langvarig lejekontrakt med GF Forsikring, skriver AP Pension i en pressemeddelelse.

Selve bygningen bliver på i alt 16.200 kvm, hvoraf 3.400 af dem er kælder.

- Vi lægger stor vægt på, at vores ejendomme skal bidrage mest muligt til den grønne omstilling inden for byggeriet, og det er også tilfældet med det kommende GF Forsikring-domicil, som vi stiler efter, bliver certificeret med DGNB Guld, siger Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme. 

Færdig i 2026

Hos GF Forsikring er man glade for at kunne blive i Odense, hvor selskabet siden 1967 har haft base.

- Med en placering tæt på motorvej og letbane får vi det optimale udgangspunkt for vores fortsatte udvikling. Nu ser vi frem til, at AP Ejendomme og Raundahl & Moesby kan gå i gang med opførelsen af ejendommen, siger adm. direktør Mark Palmberg fra GF Forsikring.

Også hos Raundahl & Moesby glæder man sig til at komme i gang. Byggeriet forventes endeligt opført i tredje kvartal 2026.

- Vi kan rigtig godt lide at blive udfordret, specielt når det gælder ambitioner og mål for den grønne byudvikling og det bæredygtige byggeri. I dette projekt kunne vi blandt andet bringe ejendommen i overensstemmelse med den nye EU taksonomiforordning artikel 7.1., siger Carsten Raundahl, adm. direktør i Raundahl & Moesby.

Grunden i Cortex Park er på 4.900 kvm. Den er købt af statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, som i de seneste 10 år har stået i spidsen for udviklingen af Cortex Park til bolig- og erhvervsområde.

- Vi ser frem til at følge det kommende byggeri med spænding og er sikre på, at det kommer til at passe godt sammen med de øvrige ejendomme i området, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme.

Det er PLH, der har tegnet domicilet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094