23948sdkhjf

Kæmpe tårn er på tegnebrættet i Korsør - vil blive Danmarks højeste bygning

Holten Tower er på 150 meter og 45 etager 

Danmarks nuværende højeste bygning, Lighthouse i Aarhus, er på vej til at blive udkonkurreret. 

Det af projektet Holten Tower i Korsør på 150 meter og 45 etager, hvis det vel og mærke bliver realiseret. 

Her er planen et hotel på de nederste 12 etager med godt 200 værelser, så 30 etager med hver én lejlighed, derudover en restaurant, en udsigtsplatform og en rooftop café, skriver Sjællandske Nyheder.

I alt et tårn på 26.771 kvm. Dertil kommer blandt andet parkeringskælder og en konferencebygning, en boutique, en receptionsbygning samt en bygning med såkaldte sleep capsules ved siden af tårnet.

Bag projektet står Henrik Holten Hansen, som over for det lokale medie oplyser, at der ikke kommer en udlejer eller et boligselskab bag de 30 lejligheder. 

I stedet vil de 30 ejere gå sammen i en forening, hvor bestyrelsen kommer til at stå for både opførelse og efterfølgende drift af alle faciliteterne. 

- Vi er i dialog med en række potentielle købere, der både har pengene og kan se en mulighed i projektet. Ud fra de tilkendegivelser vi har nu, ser det ud til, at projektet kan lykkes. Hele byggeriet står og falder dog med, at vi kan finde 30 mennesker, som kan og vil betale. Kan vi ikke det, så bliver der ikke noget Holten Tower, siger Henrik Holten Hansen til Sjællandske Nyheder.

Planen er at opføre på en grund over for Korsør Station, som Slagelse Kommune lige nu har i udbud. Men hvis det ikke lykkes at få grunden i hus, bliver der heller ikke noget byggeprojekt, oplyser Henrik Holten Hansen til Sjællandske Nyheder. 

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079