23948sdkhjf

Entreprenør truer kommune med voldgiftssag

ATJ Ejendommme & Byg kræver otte mio. kr. af Jammerbugt Kommune for arbejde på en genbrugsplads. Kommunen erkender tvist, men afviser at betale.
Udgifterne til etableringen af en ny genbrugsplads i Fjerritslev er gået langt over budgettet. Hvor prisen oprindeligt var anslået til 17,5 mio. kr. var den i marts nået helt op på 31,7 mio. kr.

Læs mere: Genbrugsplads over 10 mio. kr. dyrere end ventet.

Nu mener firmaet, der har råhusentreprisen på projektet, ATJ Ejendomme & Byg fra Sæby, så, at kommunen skylder et større millionbeløb. Entreprenørfirmaet har derfor sendt et rykkerbrev med krav om otte mio. kr. plus moms. Det skriver nordjyske.dk.

Ligner voldgiftssag
Hos Jammerbugt Kommune bekræfter man overfor avisen, at der er uenigheder med firmaet. Men betale har man ingen planer om:

- Der har længe været en tvist mellem kommunen og entreprenøren. Både om hvordan man skal forstå det tilbud, han har givet, gældende priser, beregning af mængder og så videre. Derfor har vi afvist at betale de regninger, han er kommet med. Og så må han jo indbringe sagen for voldgiftsretten, siger teknik- og forsyningschef, Peter Laursen, til nordjyske.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109