23948sdkhjf

Festdag på udvidet skole

Fredag d. 30. august er der officiel indvielse på den til- og ombyggede Gungehusskolen i Hvidovre. White Arkitekter har som rådigver forestået designprocessen.
Med indførslen af den nye skolestruktur i Hvidovre Kommune blev det besluttet, at Gungehusskolen skulle lægges sammen med Sønderkærskolen. Om- og tilbygningen på Gungehusskolen er nu færdig og fejres med officiel indvielse i dag d. 30. august, hvor bl.a. borgmester i Hvidovre Kommune, Helle Adelborg deltager.

White arkitekter har som rådgiver stået bag den indledende designproces og forestået bygherre-rådgivning. Gennem designprocessen er der skabt en løsning som forbedrer skolens logistik og sikrer en samhørighed mellem personalegrupperne i forbindelse med sammenlægningen af skolerne.

- Under en skolesammenlægning laver man en form for revision, og derigennem forsøger man at skabe en skole, som indeholder de funktionaliteter, der er vigtige for den konkrete skole, udtaler Erik Lindahl, markedschef hos arkitektfirmaet White.

Nye faciliteter til både elever og lærere
Som en del af byggeriet er der etableret nye personalefaciliteter, der inkluderer et læreværelse til 90 ansatte, som er indrettet med køkken- og serveringsforhold samt cafémiljø, pauseafdeling og stillerum. Derudover er der etableret udvendige, overdækkede altangange. Skolens administration er også blevet indrettet med et nyt kontormiljø, der indeholder fem kontorer og birum.

Alle disse faciliteter er samlet i en nybygget 1. sals løsning på 600 m2. Ud over personalefaciliteterne er der også blevet opført nye klasselokaler, ombygget faglokaler og generelt istandsat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094