23948sdkhjf

Udbyder tagrenovering med 100 procent genbrugstegl

Hovedentreprenøren kan se frem til en opgave til 60 millioner kroner

Røde teglsten kan også være grønne.

Det er i hvert fald ambitionen i et renoveringsprojekt, hvor Glostrup Ejendomsselskab efter en længere planlægningsfase har sat jagten ind på en hovedentreprenør til udskiftning af 15.000 kvm tage på afdelingerne Glostrup Vestergård 1, 2 og 3.

Som noget særligt skal de nye tagflader bestå af 100 procent genbrugstegl samt integrerede solceller.

- I projektets opstartsfase tænkte vi, at vi kunne bruge de gamle tegl til vejfyld. Men ambitionerne voksede, og nu er vi endt med et projekt, hvor alle teglsten i renoveringsprojektet er genbrugssten fra afdelingens eksisterende tage, og det kan vi være stolte af i en ustøttet renoveringssag, siger Lars Holmgaard Hoffensetz, en af to projektleder på sagen for boligorganisationen KAB, i en pressemeddelelse.

Udbud af hovedentreprisen omfatter desuden nyt fast undertag samt alle nødvendige følgearbejder og bygningsdele, som konflikter med udførelsen af tagudskiftningen.

Hårdt kæmpende rådgiver

Vinderen kan se frem til en opgave til anslået 60 mio. kr., viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

- Vores rådgivere fra AI Arkitekter & Ingeniører (totalrådgiver på projektet, red.) har vedholdende kæmpet for at finde løsninger, der kan indfri Glostrup Ejendomsselskabs grønne ambitioner, og vi glæder os til at høre fra entreprenører med samme visioner for mere klimavenlige løsninger, siger Lars Holmgaard Hoffensetz.

Hovedentreprenøren skal, hvis alt går, som bygherren ønsker, findes blandt fem prækvalificerede ansøgere.

Interesserede entreprenører kan arbejde på deres bud frem til den 12. august, hvor der er frist for at afgive bud.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125