23948sdkhjf

Eksklusive emhætter til Fisketorvets nye Foodcourt

I den nyåbnede Foodcourt KAJEN i Fisketorvet er der blevet installeret Halton-emhætter i restaurantkøkkenerne. Bygherres meget specifikke krav til emhætterne med fokus på undgåelse af lugtspredning og brandsikkerhed har været udslagsgivende for valget af køkkenventilationsløsning. Funktioner som indbygget UV-C-filter og Aktiv brandslukning gjorde valget nemt hos KPA Projects, der har leveret en række af de komplette løsninger.

Der er nok at smage på i Fisketorvets nye Foodcourt KAJEN, hvor hele 27 forskellige restauranter som byder på alverdens eksotiske retter til de besøgende. Men for ikke at blande alle duftindtrykkene sammen i én pærevælling, havde man brug for en række effektive emhætter til at suge mados ud af køkkenerne.

Der er flere gode grunde til at valget faldt på en løsning fra Halton, forklarer Amin Skov, der som projektleder for virksomheden KPA Projects stod for totalindretningen af fem af restauranterne: 

“Vi bruger altid Haltons emhætter i vores projekter, hvor det er muligt. Jeg er selv tidligere kok og har arbejdet med mange mærker og modeller, men Halton er bare det rette valg, hvis man vil have noget fra øverste hylde. Kvaliteten er i top, både når det gælder sugeevne, byggekvalitet og indbyggede features.”

Halton er bare det rette valg, hvis man vil have noget fra øverste hylde. Kvaliteten er i top, både når det gælder sugeevne, byggekvalitet og indbyggede features. Amin Skov, Projektchef.


Brandsikkerhed

I et shoppingcenter, hvor mange mennesker opholder sig, er brandsikkerhed af største vigtighed. Haltons emhætter har bl.a. indbygget UV-C filter, som neutraliserer fedt i udsugningsluften – og dermed undgås så vidt muligt de brandbare afsætninger af fedt i ventilationskanalsystemet. Vigtigere endnu, så er alle emhætter forsynet med aktiv brandslukning, som slukker eventuelle opståede brande i friturer, på kogeplader, stegeplader mv. Derudover er systemet udstyret med slukning i emhættens udsugningskammer og tilhørende kanaltilslutninger for yderligere at sikre den brandtekniske løsning.

“Hvis der skulle gå ild i frituren, aktiveres systemet automatisk, så der sprøjtes brandslukningsskum ud. Det nedsætter faren for, at en evt. brand udvikler sig, og man risikerer heller ikke, at der ved en fejl bliver sprøjtet vand på – hvilket blot vil gøre tingene værre,” forklarer Amin Skov.

Reduktion af lugtspredning

Den vigtigste faktor for at undgå lugtspredning er opfangningseffektiviteten af emhætten. Dette kræver, at den konvektive varme, som indeholder forureningen, fjernes effektivt ved kilden. Haltons emhætter er de mest opfangningseffektive på markedet og kan fjerne forureningen ved lavest mulige luftmængde. Halton beregner luftmængdebehovet og står til fulde på mål for den resulterende funktion af opfangningsevnen.

Grundet effektiviteten af opfangningsevnen opnås ikke kun et optimalt indeklima, det sker også ved det lavest mulige energiforbrug. Opfangningseffektiviteten opnås gennem Haltons unikke styreluftsystem, som er gennemtestet og som giver en sikkerhed for et godt indeklima uden spredning af lugtgener.

“Vi er særdeles glade for, at Halton også er med på sidelinjen i rådgivningsfasen. Og efter åbningen i slutningen af april, har vi kun fået positiv tilbagemelding fra kunderne – alle har været superglade for løsningerne, så det har været en succes,” slutter Amin Skov.

FAKTA: Halton

Halton Group er en familieejet, global teknologileder inden for indendørs ventilationsløsninger til krævende rum – bl.a. i sundhedsinstitutioner, laboratorier, professionelle køkkener og restauranter. Virksomheden er specialiseret i at levere skræddersyede løsninger, der sikrer komfortable, produktive og energieffektive indendørs miljøer.

Se mere på www.halton.dk

Kilde: Halton

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078