23948sdkhjf

Ny bestyrelse på plads i Bygherreforeningen

Formandskabet i Bygherreforeningen udgøres nu af formand Peter Fangel Poulsen og næstformand Pia Nielsen.

Bygherreforeningen har fået nyt formandsskab. 

Direktør og partner i Bauherre, Peter Fangel Poulsen, fortsætter som bestyrelsesformand i Bygherreforeningen, mens Pia Nielsen, vicedirektør i Boligkontoret Danmark, er ny næstformand. 

Pia Nielsen afløser Oliver Fischer, investeringsdirektør i Nrep, som er udtrådt af bestyrelsen. 

- Det er et stærkt hold, der er valgt til bestyrelsen. Vi har mange gode opgaver foran os, blandt andet videreførelsen af vores strategi om bygherreidentiteten og de næste kapitler i bæredygtighedsstrategien, siger Peter Fangel Poulsen i en pressemeddelelse.

Formand og næstformand to udgør forretningsudvalget i den nye bestyrelse sammen med Ingvar Sejr Hansen, udviklings- og salgsdirektør i By og Havn, og Ole Kristian Bottheim, som er vicedirektør i Center for Ejendomme i Region Hovedstaden. 

Bestyrelsen består endvidere af Line Røtting Dornan, adm. direktør i Fonden for Billige Boliger, Gitte Elefsen, centerchef i Furesø Kommune, Erik Stoklund Larsen Vejdirektoratet, Palle Adamsen, adm. direktør i Lejerbo og Peter Munk, bygningschef i Aalborg Kommune.

Bestyrelsen har to suppleanter, der udgøres af Anne Sonnichsen, Head of Construction i NREP og Mette Thiberg, udviklingsdirektør i Alfa Development.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093