23948sdkhjf

24. og sidste rejsegilde i Carlsberg Byen

For sidste gang er der markeret midtvejshyldest til håndværkerne på den gamle bryggerigrund på grænsen mellem Valby og Vesterbro i København

Håndværkerne og håndværket er blevet fejret til det sidste rejsegilde i Udviklingsselskabet Carlsberg Byens tid i Københavns nye bykvarter.

Rammen var ejendommene Høffdings Tårn, Haslund Hus, Brandstrup Hus, Stilling Hus og Albertina Hus, der også kaldes Byggefelt 10, og som er beliggende centralt i det nye bykvarter på den gamle bryggerigrund. 

24 første spadestik er siden blevet taget, og nu står vi her ved det allersidste rejsegilde nogensinde i Udviklingsselskabets tid Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S

Dermed er omdannelsen af området også ved at nærme sig sin afslutning.

- Det er med en blanding af stolthed og vemod, at vi i dag fejrer det sidste rejsegilde i Carlsberg Byen, sagde Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, ifølge en pressemeddelelse i sin tale til rejsegildet.

Byggefelt 10 består af boliger, kontorlokaler samt en række butikker og spisesteder med udeservering. 

Totalentreprenør på projektet er Arpe & Kjeldsholm A/S. Det viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter. 

24 første spadestik

Udviklingen af det, som var en forladt byggegrund, tog sig afsæt, da der for 12 år siden blev lagt en plan for tilblivelsen af Carlsberg Byen.

- 24 første spadestik er siden blevet taget, og nu står vi her ved det allersidste rejsegilde nogensinde i Udviklingsselskabets tid. Det er stort. Og det er med vemod i stemmen, for nu er vi snart ved vejs ende på det projekt, vi i Udviklingsselskabet har brugt alle vores kræfter på og kæmpet for de sidste mange år, sagde Jens Nyhus også.

Når de nye ejendomme i Byggefelt 10 alle er klar til indflytning i 2025, bliver det med nye beboere i Stilling Hus og Høffdings Tårn, nye virksomheder i kontorlejemålene i Brandstrup Hus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11