23948sdkhjf

Jönsson vinder to helhedsrenoveringer

Entreprenørselskabet har vundet totalentreprisen på helhedsrenovering af to københavnske folkeskoler. Projekteringen finder sted lige nu og forventet opstart af udførelse er maj 2014.
Københavns Kommunes ønske er at komme genopretningsbehovet til livs på de to folkeskoler Tove Ditlevsens Skole og Højdevangens Skole. For hver af skolerne vil helhedsrenoveringen omfatte udvendig og indvendig renovering, modernisering, energirenovering, klimatilpasning og arbejde med tilgængelighed.

Opgaven er gået til Jönsson. Der er tale om en totalentreprise i partnering, hvor entreprenørvirksomheden Jönsson danner team med Kant Arkitekter og rådgivningsvirksomheden Alectia.

Projekt til 55 millioner
Grundtanken i helhedsrenoveringen er at samle og koordinere indsatsen på de forskellige områder, så der opnås størst mulig effektivitet og synergieffekt.

- Jönsson har stor erfaring med renovering og ombygning af skoler og de særlige hensyn det kræver, når skolen er i brug under byggeriet. Vi ser frem til i samarbejde med Kant Arkitekter og Alectia at skabe et værdifuldt og helstøbt resultat, som vil komme skolens brugere til gode mange år ud i fremtiden, siger Robert Mayer, adm. direktør i Jönsson.

Fakta:
Bygherre: Københavns Kommune
Totalentreprenør: Jönsson
Arkitekt: Kant Arkitekter
Ingeniører: Alectia
Udførelsesperiode: 2014 - 2015
Entreprisesum: 55 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096