23948sdkhjf

Idrætsforeninger med skarp kritik af borgmester efter aflyst halprojekt

Tre lokale sportsforeninger i Middelfart kritiserer kommunens borgmester for at droppe planerne om en ny multihal, efter budgettet skred

- Middelfarts børn bliver endnu engang de store tabere i borgmester Johannes Lundsfryd (S) og Per Jørgensens byggematadorspil.

Sådan siger bestyrelsesmedlem i Middelfart Volleyball Klub Jacob Neumann til Fyens Stiftstidende, hvor han er ude med en skarp kritik af Johannes Lundsfryd.

Sammen med byens håndboldklub og basketballklub retter han og volleyballklubben en krads kritik borgmesteren og den adm. direktør i 2. Divisionsklubben Middelfart Boldklub, Per Jørgensen, efter kommunen valgte at droppe planerne om en multihal ved siden af Lillebæltshallerne, hvor klubben holder til.

Årsagen er, at projektet – ifølge byrådet –  med en pris på den gode side af 60 mio. kr. bliver for dyrt.

De tre idrætsforeninger mener af den grund, at de og deres medlemmer er blevet syltet til fordel for fodboldklubben, som i samme ombæring har efterspurgt renoveringskroner til Middelfart Stadion.

Derfor savner foreningerne planer for et alternativ, da man mener, at det kulsejlede multihalprojekt gennem årene har forringet kårene ved de eksisterende halfaciliteter. 

Blandt andet i form af besparelser, forfald, et lukket cafeteria samt begrænsede haltider.

- Den kunne måske bygges for 40 millioner og samtidig fungere som samlingssal for Lillebæltskolen, siger Jacob Neumann til Fyens Stiftstidende, hvor han påpeger, at en halinvestering vil komme flere skatteborgere til gode, og at man med den anden løsning lader byens børn i stikken.

Overfor selvsamme avis afviser, Middelfart Kommunes borgmester, Johannes Lundsfryd (S), dog kritikken.

For selvom han forstår frustrationerne, mener han, at kritikken er skudt ved siden af, da det kommunalejede stadion ikke er blevet renoveret i årtier.

- Det er dejligt at drømme stort, men det ville være uforsvarligt at bruge så mange penge på en multihal, siger Johannes Lundsfryd til Fyens Stiftstidende.

Foruden en ny multihal, var der også planer om et helt nyt fodboldstadion og et sportshotel, men begge planer er nu blevet droppet.

Det er endnu ikke fastlagt, hvorvidt og i hvilket omfang, at kommunen støtter renoveringen af det nuværende Middelfart Stadion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093