23948sdkhjf

Endnu et rejsegilde på psykiatrien i Odense

Denne gang gælder det Telepsykiatrisk Center i Odense. Byggeriet på 600 m² udføres af C.P. Byg og er tegnet af arkitektfirmaet TKT.
Den fysiske base for arbejdet med telepsykiatri er klar til rejsegilde i Odense. Det sker d. 6. september 2013 på Psykiatrisk Afdeling Odense, Sdr. Boulevard i Odense.

Psykiatri- og socialdirektør Jacob Stengaard Madsen byder velkommen, og der vil være taler ved blandt andet byggeriets arkitekt og entreprenør samt regionsrådsformand Carl Holst.

Byggeriet udføres af C.P. Byg i Broby og er tegnet af arkitektfirmaet TKT fra Odense. Det består af et to etagers byggeri på 576 m² og en forbindelsesgang på ca. 24 m² til den eksisterende bygning. Størstedelen af arealet går til det Telepsykiatriske Center og til forskningsprojektet.

Bygningen er et modulbyggeri, en slags pavillon, der skal rumme kontor- og fællesfaciliteter. Byggeriet går meget hurtigt, da flere af elementerne bliver leveret færdiglavet.

Færdig inden årets udgang
I løbet af 2012 er der tilknyttet en række nye udviklings- og forskningsaktiviteter til Psykiatrisk Afdeling Odense af regional og landsdækkende karakter. Det har derfor vist sig nødvendigt at gennemføre en mindre udbygning til afdelingen for at få den fornødne plads inden udgangen af 2013.

Den nye tilbygning skal skabe plads til bl.a. et regionalt dækkende Telepsykiatrisk Center, der skal sikre let adgang til psykiatrisk behandling i alle dele af regionen, så borgerne kan modtage behandling ved hjælp af videokonferenceudstyr.

Byggeperioden løber fra 23. april 2013 til 15. november 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158