23948sdkhjf

Odense-entreprenør tager totalentreprise på Vestfyn

Det er ikke hver dag, at der bliver opført 20 boliger på én gang i vestfynske Gelsted, men nu gør Boligforeningen Lillebælt netop det. 

Blandt fem inviterede totalentreprenører valgte et enigt byggeudvalg forslaget fra Odense-firmaet Hans Jørgensen & Søn Entreprenører. Arkitektfirmaet TKT har tegnet vinderprojektet med firmaet Henry Jensen som rådgivende ingeniører. Det oplyser Boligselskabet Lillebælt på sin hjemmeside. 

Byggeriet består af 10 dobbelthuse i et plane med boliger i størrelserne 75 kvm, 85 kvm og 95 kvm med henholdsvis to-, tre- og fire rum. Der bliver en terrasse til hver bolig samt depotrum. 

Den nye bebyggelse er udformet så den indgår i samspil med de omkringliggende byggerier, og bliver i rødlig tegl med valmet tag i grå betontagsten. Bebyggelsen er tegnet, så de små boliger ligger langs ankomstvejen, og de store boliger, som kan huse børnefamilier ligger lidt afsides, så der opstår et naturligt og trygt rum for kommende børn at lege i, uden forbikørende trafik. 

I kroner og ører løber projektet ifølge fyens.dk op i 36 millioner, et beløb der også omfatter de 2,5 mio. kr., som Boligforeningen Lillebælt betalte Middelfart Kommune for grunden. 

Projektet forventes ifølge totalentreprenøren Hans Jørgen & Søn færdigt i maj 2020.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094