23948sdkhjf

Enemærke & Petersen skal udvikle og bygge 72 boliger i Silkeborg

Enemærke & Petersen har primært gjort sig i totalentreprise, men siden sidste år har virksomheden også rettet fokus mod ejendomsudviklingen. Og det fortsætter de med

Sidste år påbegyndte Enemærke & Petersen deres første ejendomsudviklingsprojekt i Ry, og virksomheden har tilsyneladende fået mere blod på tanden i Søhøjlandet.

Virksomheden, der primært har specialiseret sig i totalentreprise, skal nemlig stå for at opføre 72 ejerboliger i varierende størrelser fra 75 kvm til 220 kvm på Vestre Ringvej i Silkeborg.

Boligerne er tegnet af arkitektfirmaet Loop, og Michael Kühn Thomsen, som er projektudviklingschef i Enemærke & Petersen, glæder sig til at komme i gang med et nyt ejendomsudviklingsprojekt.

- Vi har arbejdet med projektudvikling af boliger for private aktører i en årrække i Enemærke & Petersen, og i 2023 tog vi første spadestik på ejendomsudviklingsprojektet i Kildebjerg Ry. Efter succesen dér, er vi klar til at kaste os over endnu et velbeliggende udviklingsprojekt, siger Michael Kühn Thomsen i en pressemeddelelse.

Den sydvendte beliggenhed på Vester Ringvej, giver projektet udsigt til både sø og skov. Derfor har der været et særligt fokus på, at de 72 boliger passer ind i både miljø og landskab.

– Boligerne skal bygges på en kuperet grund. Vi har haft en god dialog med Silkeborg kommune om at skabe et projektet, der bliver tilpasset til terrænet – og ikke omvendt. Samtidig har vi kunne tilgodese flere af de ønsker der er fremsat af naboerne i den foregående lokalplansproces – og det er vi glade for, siger projektudviklingschef Michael Kühn Thomsen.

På projektet er Erasmus & Partnere samt ingeniørfirmaet Sori er hyret ind som ingeniør.

For nu afventer Enemærke & Petersen en endelig godkendt lokalplan i december 2024.  Projektet forventes at gå i jorden i andet kvartal af 2025.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111