23948sdkhjf

Iværksætterfirma med fuld fart over feltet

I sit første halve leveår har Badmodul A/S afgivet tilbud for 15 mio. kr. og indviet nyt showroom i Glostrup, hvorfra målet er at erobre det sjællandske marked.
I juli måned flyttede Badmodul fra Frederiksberg til nye større lokaler på Ejby Industrivej 28 i Glostrup. Her har indehaverne; brødreparret Malthe Vad og Mads Andreasen, etableret et showroom på 100 kvadratmeter, hvor boligselskaber, andels- og ejerforeninger tilbydes at holde møder og generalforsamlinger med op til 30 deltagere. Her kan de så samtidig studere Badmoduls modulopbyggede koncept, som er udviklet specielt til renoveringsopgaver.

Trods sin unge alder er Badmodul allerede nået langt. I det første halve år siden etableringen er der afgivet tilbud for omkring 15 mio. kr., og ordrebogen er godt fyldt ud. Der er dog fortsat rig mulighed for at udvide produktionen og medarbejderstaben, understreger direktør Malthe Vad, der har som mål at blive landsdækkende indenfor en overskuelig årrække. Denne målsætning rykkede et stort skridt nærmere, da Badmodul indgik aftale med en jysk investor, der bringer erfaring og en større kontaktflade med sig ind i firmaet.

I første omgang handler det dog om Storkøbenhavn, for brødrene har gjort sig den erfaring, at det handler om at være til stede, hvor efterspørgslen er. Derfor faldt valget på Glostrup og Ejby Industripark, da der skulle findes en base for det næste skridt i virksomhedens udvikling: At overbevise københavnerne om, at de skal udskifte deres badeværelser med et nyt fra Badmodul. Det nyeste produkt hedder BAD3, hvor det komplette badeværelse leveres i løbet af blot tre dage. Og mere er på vej;

- Vi har ikke tænkt os at stoppe med at udvikle vores produkt og koncept. Vi brænder for at bygge badeværelser, som vi personligt mener, er husets vigtigste rum. Det er der man starter og slutter sin travle hverdag, siger Malthe Vad.

For at introducere den nye løsning har Badmodul planer om at tilbyde privatkunder et hotelophold under hele byggeperioden.

- Vi vil gerne forkæle vores kunder og gøre vores til at de får en god oplevelse, det er trods alt dem der giver os smør på brødet, slutter Malthe Vad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109