23948sdkhjf

DS Gruppen opruster på ledelsesfronten

Industrikoncernen DS Gruppen opruster på ledelsesgangene. Her har man ansat Svanborg Gudjonsdottir som ny ESG- og bæredygtighedschef

Som et skridt i den miljø- og klimabevidste retning har DS Gruppen valgt at ansætte en ESG- og bæredygtighedschef.

Industrikoncernen har derfor udnævnt Svanborg Gudjonsdottir til stillingen, og hun kommer fra en stilling som bæredygtighedsansvarlig i datterselskabet DS Stålkonstruktion.

"Hendes dybe viden om ESG og hendes innovative tilgang vil uden tvivl løfte vores arbejde inden for bæredygtighed til nye højder. Svanborg har præcis den vision og de kompetencer, vi har behov for i vores fortsatte bestræbelser på at skabe fremtidens byggeløsninger," siger adm. direktør i DS Gruppen, Morten Kaad, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer:
"Som en af Danmarks største leverandører af nøglefærdige byggerier og byggematerialer i stål og beton har DS Gruppen et ansvar over for vores kunder, vores medarbejdere og samfundet."

Tidligere har hun været lektor på Professionshøjskolen UCN og undervist i energi- og miljøledelse, energiplanlægning, Lean & Green, LCA samt miljøvurdering, mens den nyudnævnte ESG- og bæredygtighedschef har forsket i bæredygtigt byggeri.

Svanborg Gudjonsdottir vil i sin nye rolle komme til at stå for, at koncernens ESG-mål overholdes og bliver nået. Derudover vil hun fortsat arbejde tæt sammen med koncernens bæredygtighedsgruppe, der består af kolleger fra alle DS Gruppens selskaber.

Også hovedpersonen selv er begejstret for sin nye rolle.

"Byggebranchen står over for store udfordringer, men også muligheder. Jeg ser frem til fortsat at arbejde tæt sammen med vores bæredygtighedsgruppe, der består af kolleger fra alle vores selskaber, hvor vi sikrer synergi og implementering af innovative og ansvarlige løsninger til gavn for både virksomheden, vores kunder og klimaet," siger Svanborg Gudjonsdottir i pressemeddelelsen.

Hun tiltrådte officielt stillingen den 1. juli i koncernen, der beskæftiger omtrent 900 medarbejdere.

Kort om DS Gruppen

  • DS Gruppen består af forretningsenhederne DS Flexhal, DS Stålkonstruktion, DS Elcobyg og DS Stålprofil, som henholdsvis opfører erhvervsbyggerier i stål og beton, producerer stålkonstruktioner, betonelementer eller tag- og facadebeklædning i tyndpladestål.
  • DS Gruppen udfører totalentrepriser i Danmark og Sverige og gør sig inden for produktion og salg af stål- og betonløsninger til byggeri og industri.
  • Koncernen har hovedkontor i Hobro, regionskontor i Storkøbenhavn og salgskontorer i Norge og Tyskland.
  • Koncernen har datterselskaber i Tyskland, Slovenien, Polen og Norge og vil med en ny strategi mere bredt ud - både geografisk og opgavemæssigt.
  • Familien Møller Hansen solgte i foråret 2022 DS Gruppen A/S og underliggende produktions- og salgsselskaber til den tyske industrikoncern Goldbeck GmbH.
  • DS Gruppen beskæftiger i dag mere end 900 medarbejdere.

Kilde: DS Gruppen

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094