23948sdkhjf

Koster "et mindre trecifret millionbeløb": Stort byggeri på vej i Taastrup

For et et mindre trecifret millionbeløb skal ejendomsudviklingsselskabet Stensdal Group opføre et 10.600 kvm domicilbyggeri. Projektet starter efter sommerferien og skal stå færdigt i 2025

Et nyt 10.600 kvm domicilbyggeri er på vej i Taastrup, og allerede efter sommerferien i år bliver det første spadestik taget på projektet.

For ejendomsudviklingsselskabet Stensdal Group er det lykkedes at opnå byggetilladelse til opførelse af et nyt domicilbyggeri, som transport- og logistikvirksomheden MTAB Danmark de næste 15 år skal leje sig ind i.

Midtjysk Albyg skal stå for totalentreprisen på den 10.600 kvm store bygning, der skal huse logistik- og kontorfaciliteter, og den forventes allerede at stå færdig i løbet af 2025.

- Det at vi kan igangsætte byggeriet lige efter sommerferien er takket være en grundig proces og godt samarbejde med MTAB Danmark, samt en effektiv byggesagsbehandling hos Høje Taastrup Kommune, siger ejendomsdirektør hos Stensdal Group, Lars Vestergaard Olsen i en pressemeddelelse.

Stensdal Group oplyser, at den samlede investering i ejendommen vil udgøre "et mindre trecifret millionbeløb".

Bygningen er udviklet i tæt samarbejde med MTAB, da virksomheden har helt særlige behov.

Da MTAB specialiserer sig indenfor transport, håndtering og opbevaring af følsomme produkter, har virksomheden haft særlige krav til ejendommen sammenlignet med en typisk logistikejendom.

Blandt andet sikringsniveau og den tekniske funktionalitet, såsom brandbekæmpelse, fugtighedsstyring og lignende, har været vigtige elementer i jagten på et nyt domicil. Desuden har placeringen tæt på Roskildevej og Holbæk Motorvejen været en fordel for transport- og logistikvirksomheden.

-  Det har været en utrolig spændende proces og et unikt projekt, som vi glæder os til tager form, siger Lars Vestergaard Olsen om projektet.

Stensdal Group er foruden opførslen af det nye domicilbyggeri også involveret i projekter som Favrhøj i Hillerød,  Fredericia Megacenter og boligkvarteret Ammendrup Park i Helsinge.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063