23948sdkhjf

Klimavenligt klubhus i Allerød indvies

Jönsson har som totalentreprenør lagt sidste hånd på opførelsen af Allerød Klubhus, og brugerne kan nu indtage de 1.900 m² moderne omgivelser i Møllemoseanlægget.
Jönsson har på et år og inden for aftalt tid og økonomi opført Allerøds nye klimavenlige klubhus. Klubhuset er kronen på værket af 10 års investeringer, som kommunen har gjort i at styrke kultur- og fritidslivet i Allerød.

Læs mere: Jönsson bygger klimavenligt klubhus i Allerød .

- Vi har flyttet tankerne om et klubhus fra vision til virkelighed. Det nye klubhus er opført efter alle kunstens regler som klimavenligt 2015-byggeri med grønne tage, jordvarme og solceller. Her vil vi modtage udenlandske gæster. Her skal Allerøds sportstalenter, trænere og familier få et godt liv, sagde borgmester Erik Lund ved indvielsen, og takkede samtidig entreprenørerne, arkitekterne og ingeniørerne bag projektet for at få huset færdigt til tiden.

Grønne materialer og omgivelser
Klubhuset ligger i Møllemoseanlægget, der huser et af landets største baneanlæg. Husets nordside er udført i sort, grå og hvid pap, mens sydsiden er udført i sedum og træ.

Fra sydsiden er der direkte udgang til tilskuertribune og panoramaudsigt over klubhusets baneareal, mens der foran og rundt om huset er etableret parkeringsanlæg med plads til busser, biler og cykler samt skovbeplantning på 5.000 m².

Dermed er der skabt synergi mellem bygningens bæredygtige og miljøvenlige materialer og de omkringliggende grønne omgivelser.

Medlemmer samles i én klub
Allerød Fodbold Klubs cirka 1.200 medlemmer
Fakta
Totalentreprenør: Jönsson
Bygherre: Allerød Kommune
Arkitekt: Christensen & Co. arkitekter
Ingeniører: Dines Jørgensen & Co.
Landskabsarkitekt: Lassen Landskab
Størrelse: 1.900 m²
Entreprisesum: 32,5 mio. kr.
har indtil i dag været spredt på fire lokaliteter. Nu samles de i det nye, fælles klubhus. Det vil gøre det lettere at mødes efter kampen og være sociale sammen, mener Ivan Skov, formand for Allerød Fod-bold Klub:

- Der her er den største dag i min lange tid som leder. Vi har fået et unikt, spektakulært byggeri, som er en superliga fodboldklub værdig. Allerød Klubhus sætter fantastiske rammer for Allerød Fodbold Klub, og skaber samtidig et nyt samlingssted med plads til samvær og sociale aktiviteter. Tankerne om klubhuset ligger langt tilbage, men det er heldigt at vi ikke fik det allerede i 1983. Så havde vi ikke fået så flot et klubhus, sagde Ivan Skov ved indvielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125