23948sdkhjf

Designa-grundlægger træder tilbage

Jens Lange, tidligere kommerciel direktør hos IBF og Kvik Køkkener, er ansat som ny administrerende direktør i køkkenvirksomheden Designa.
Efter 23 år i spidsen for Designa A/S har grundlægger administrerende direktør Henning Christensen besluttet at træde et skridt tilbage og overlade stafetten til en ny.

Kjellerup-virksomheden har ansat Jens Lange, der har første arbejdsdag hos Designa allerede i dag den 16. september. Jens Lange har tidligere været kommerciel direktør hos IBF og Kvik Køkkener.

- Jens Lange har en dyb indsigt i branchen og har en kommerciel baggrund, der kan sikre Designa ny vækst i de kommende år. Vores marked har ændret sig gennem årerne, og vi har i dag brug for en direktør med de kompetencer, som Jens Lange besidder. Jeg vil gerne understrege, at skiftet er helt udramatisk. I lyset af at jeg bliver pensionist i næste måned, er det naturligt led i det generationsskifte, der skal bringe Designa videre, udtaler Henning Christensen, der fortsat vil have sin gang i virksomheden.

Designa har haft det svært under krisen, og måtte senest indkassere et underskud på 28 mio. kr. i regnskabsåret 2012. Bestyrelsesformand Claus Astrup-Larsen, der kom til virksomheden i starten af året, er dog fortrøstningsfuld:

- Designa har som andre i branchen haft udfordringer med den økonomiske krise i boligmarkedet, men vi er igennem det værste, og er i fuld gang med at færdiggøre en ny strategiplan, der er klar til implementering i løbet af efteråret. Denne plan viser en forbedret fremtidig indtjening for Designa, og her har det været et naturligt tiltag, at sætte en ny direktør i spidsen for denne plan, siger formanden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078