23948sdkhjf

Lindab forenkler organisationen

Lindab-koncernen samler på alle markeder sine to divisioner, Profil og Ventilation, i én salgsorganisation.
Som Building Supply skrev torsdag er direktør for Lindab Ventilation, Dan Stjernegaard blevet fritstillet. Det skyldes at den svensk-ejede koncern har sat gang i en større organisationsændring med sammenlægning af de to forretningsområder Profil og Ventilation.

- Sammenlægningen er en klar styrkelse af Lindab, hvor vi bliver i stand til at servicere vores kunder langt bedre end tidligere. Vi tager det bedste fra begge organisationer, som har haft overlappende berøringsflader med kunder, leverandører og samarbejdspartnere, og gør det endnu bedre i ét samlet Lindab, siger Mette Brøndum, der er nyudnævnt direktør for Lindab A/S i Danmark.

Fladere organisation
- Lindab-koncernen bliver med ændringen en langt mere salgsorienteret virksomhed, hvor de enkelte landeafdelinger skal koncentrere sig om kunder, salg og markedsføring. Det betyder, at der, hvor det giver mening, kan vi lave fællesaftaler med vores kunder. Samtidig kan vi bringe deres input tilbage til produktionen, så vi kan imødekomme behov og efterspørgsel bedre, forklarer Mette Brøndum.

Hun har været ansat i koncernen siden 1997 og var fra juli 2011 og indtil i går direktør for Lindab Profil.

Produktionen lægges ud i en særkilt organisation, hvor der vil blive et fælles ansvar for Profil-fabrikken i Jels og Ventilations-fabrikken i Haderslev, som kun ligger 20 minutters kørsel fra hinanden.

- Det er vigtigt at understrege, at der er tale om en strukturel ændring for at skabe ét, samlet Lindab, så vi kan blive bedre og hurtigere til at eksekvere. Derfor har vi brug for en ny og fladere organisation for at få tættere kundekontakt, større synergieffekter og kortere beslutnings-processer. Det betyder på ingen måde, at vi skruer ned for vores ambitioner. Derfor er der heller ikke planer om at reducere antallet af medarbejdere, men vores mål er at skabe en ny og stærkere organisation, siger Mette Brøndum, der ud over Danmark også får ansvar for markederne i Storbritannien, Irland, Belgien og Holland.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141