23948sdkhjf

Bolværk giver Building Green bæredygtig stil

Thors Design indretter nye, større og opgraderede fællesområder på messen – i år med samarbejdspartnere.
Møblerne af genanvendt bolværk har været med lige fra starten for tre år siden. Dengang var møblerne fra Thors Design med til at lægge stilen an på Building Green. I år er indretningen blevet opgraderet og har fået et tvist i samarbejde med SuperStudio CPH på belysningssiden.

- Vi har opgraderet og ændret udstrålingen. Det har vi gjort i samarbejde med partnere, hvor vi har arbejdet med helheden og belysningen, fortæller Jytte Baarup Bilstrup, der er partner hos Thors Design.

Herlig messe
Thors Design har været med til at arrangere fællesarealerne sammen med partnerne. Ved indgangen, i cafeen og i Green Connection vil man møde de karakteristiske møbler lavet af bolværkstræet fra nedlagte danske færgelejer.

Hos Thors Design er man glade for at være en del af Building Green, hvor man også har en stand.

- Det er så herligt at være del af en messe, hvor alt skal være omtanke og bæredygtighed. Det giver også et godt netværk og synergier messesdeltagerne på tværs, siger Jytte Baarup Bilstrup.

Også hos virksomheder
Virksomheden, der har hjemme i Timring i Vestjylland, startede med, at Carsten Thor købte det gamle færgeleje ved Korsør. Og det seneste indkøb er færgelejet i Nyborg på den anden side af Storebælt.

Thors Design har masser af erfaring med indretning af messer og events, men gør sig også på projektmarkedet i en lang række af landets kommuner, og de samarbejder med arkitekter om indretning af virksomheders ude- og indemiljøer.

- Vi gør meget i helhedsløsninger til virksomheder, hvor vi for eksempel igennem de seneste år har leveret til Novo Nordisk Favrholm Campus afdelingen, siger Jytte Baarup Bilstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172