23948sdkhjf

Matchmaking hitter i byggebranchen

For andet år i træk kunne udstillere og besøgende på Building Green deltage i koordineret matchmaking. Det blev på ny en succes.
Med 109 deltagere og over 150 møder var der travlhed på messens mødeområde, som hedder Building Green Connections.

- Det er den bedste event jeg nogensinde har deltaget i. Og det siger ikke så lidt for jeg har deltaget i mange, fortæller Sigvald Harryson, direktør i Malmö-virksomheden InnoVentum, der arbejder med løsninger for decentral produktion af vedvarende energi

- Vi kom til matchmakingen for at mødes med danske virksomheder, men har fået muligheder i næsten hele verden. For de danske virksomheder, vi mødtes med, er aktive internationalt, og der er interesse for samarbejde fra begge partner, fortsætter han.

Læs også: Grønt samarbejde kan ses på bundlinjen

Også Scancon, der udvikler og fremstiller industrielle encoders til blandt andet solenergivirksomheder, havde godt udbytte af matchmakingen. Shila Ghanimati, Marketing & Business Development Manager hos Scancon Encoders fortæller:

- Jeg har kun godt at sige om matchmakingen. Det er et super smart koncept, der er nemt at bruge. Vi havde 10 møder på to dage og syv af dem var så frugtbare, at vi forsætter dialogen om yderligere samarbejde.

Større end sidste år
Bag enhver glad deltager står en tilfreds arrangør. Og der var heller ingen tvivl fra Kaspar Nielsen, projektleder i Enterprise Europe Network, som begge dage tog imod mødedeltagerne, om, at det havde været to inspirerende dage med glade deltagere.

Læs også: Fagmesser er stadig højaktuelle

- Vi har gode erfaringer fra sidste år, og det er gået endnu bedre i år. I har vi haft 20 procent flere deltagere og 30 procent flere møder. Vi har igen i år modtaget så mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne, at vi allerede nu kigger på muligheden for at gentage succesen på Building Green i 2014, fortæller Kaspar Nielsen.

Hos Initiativtageren, Innobyg, som blandt andet har fokus på at skabe matchmaking i branchen, er sekretariatsleder Christine Larsen også glad for tilbagemeldingerne.

- Vi har startet initiativet op, fordi flere af vores medlemmer efterspurgte muligheden for at deltage i styrede matchmakingevents. Placeringen på Building Green er oplagt, fordi det er en populær messe, hvor branchen i forvejen er samlet. Og vi synes det er en fantastisk ekstra mulighed for messedeltagerne, at de kan deltage i Building Green Connections, mens de er her, forklarer Christine Larsen og fortæller, at Innobyg både har en stand på messen og deltager i matchmakingmøder fordi netop kombinationen af stand og koncentreret matchmaking er rigtig god.

Building Green 2014 afholdes 29.-30. oktober 2014.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14