23948sdkhjf

Glade udstillere på Building Green

Der var stor tilfredshed blandt de 130 udstillere efter to intense messedage i Forum København. Læs de umiddelbare reaktioner her.
- Det har været positivt at opleve, hvordan branchen udvikler et skarpere fokus på energirenovering og bæredygtigt byggeri. Det er nemlig os i branchen, som skal sikre, at de ambitiøse, politiske målsætninger bliver omsat til reelle energibesparelser i både nybyggeri og renovering af den eksisterende bygningsmasse. Halvdelen af Danmarks energiforbrug bruges i bygninger, så der er stort potentiale i at effektivisere energiforbruget og gøre bygningen intelligent. Når vi knækker energikurven i Danmark, viser vi også resten af verden, at vi går forrest i den grønne omstilling.
Søren Eriksen, direktør for forretningsudvikling i Schneider Electric

- Vi har været super tilfredse med udbyttet. For første gang oplever vi faktisk også, at jyske projekterende tager turen over til Building Green messen, hvilket i sig selv viser, at messen er interessant. Det er stadigvæk den eneste messe, hvor det er muligt at trække så mange projekterende til. Både vi og flere af de leverandører, jeg har talt med, ville meget gerne se en jysk udgave af denne messe. Fremover tror jeg, at det bliver endnu mere vigtigt at have fokus på, hvilke virksomheder, der udstiller og sikre, at alle reelt har noget at bidrage med i forhold til bæredygtigt byggeri.
Niels Jørgen Pallesen, CEO Scandinavia hos Xella.

- Vi står tilbage med en god oplevelse af Building Green. God interesse for tekstilbaseret ventilation og for vores Cradle to Cradle-certificerede ventilationskanal. Vi har i løbet af de sidste to dage haft en række gode samtaler omkring ventilation og bæredygtighed, der har ført os frem til, at vi også næste år skal være på messen. Derfor har vi også allerede nu booket den samme stand på næste års Building Green.
René Frimodt, salgschef, KE Fibertec

- Vi er meget tilfredse de reaktioner som messegæsterne viste vores to aktuelle innovationer. De projekterende viste stor intersse for de integrede solpaneler i vores Equitone facade system. Ligeledes trak vores Equitone Systemtag løsning stor opmærksomhed. Systemtag gør det muligt at bruge facadematerialet på både tag og facade. Vi har også kunne konstatere flere mennesker på udstillingen, dog synes vi, at de studerende har fyldt meget blandt messegæsterne i år. Vi spændt på at modtage besøgsstatikken for at se om fremgangen i besøgstallet også gælder gruppen af aktive projekterende som er beskæftiget med at disponere på aktuelle byggeprojekter.
Henrik Selvejer, marketingchef, Ivarsson

- Kebony har for andet år i træk deltaget i Building Green Messen, og vi er meget begejstrede for den unikke mulighed det giver os i forhold til at møde vores primære målgruppe - bygherrer, artkitekter og entreprenører. Fremmødet i år har været noget højere end sidste år, og vi haft stor interesse for vores bæredygtige og vedligeholdelsesfrie træprodukter. Vi går hjem med en lang række muligheder for opfølgning og møder ude på tegnestuerne, så vores deltagelse på Building Green er absolut en stor succes.
Mona Gøtske, Kebony Danmark A/S

- Vi arbejder på projektmarkedet, og efter min mening er det her den bedste platform i Danmark, hvis man vil i dialog med rådgiverne. Messen er blevet endnu mere grøn i år, og det er helt klart med til at tiltrække de professionelle rådgivere. Vi forventer helt sikkert at være her igen næste år.
Thomas Bak, direktør, Woodstone

- Vi har virkelig haft gang i butikken, og der har været meget stor interesse for vores seneste lanceringer inden for energirigtige vinduer og døre. Vi har haft besøg af gode, kendte kunder og mange rådgivere, vi ikke kendte i forvejen, så der er skabt rigtig mange nye kontakter. Især den nye indadgående Futura+i, med de smalle rammer og den store energibesparelse, har trukket folk til vores stand. Sammenstillingen med vores udadgående Futura+ giver rådgiverne nye muligheder, så man kan sige, at det ikke udelukkende har været de energimæssige aspekter i produkterne, som har været efterspurgt på Building Green, det har i høj grad også været fleksibiliteten i designet. Kombinationen mellem energi og design kan vi mærke har haft stor betydning for vores besøgende.
Bo Larsen, salgschef, Idealcombi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093