23948sdkhjf

Har du 20 minutter til en ny forretningsforbindelse?

Få mere ud af din messedeltagelse ved at booke møderne hjemmefra. Building Green Connections tilbyder ’speeddating’ for virksomheder i form af 1:1 møder á 20 minutters varighed.
85 virksomheder satte sidste år hinanden stævne under Building Green. Korte og præcise møder viste sig som en så effektiv genvej til nye kontakter, ordrer og strategiske partnerskaber, at ”Building Green Connections” igen i 2013 har fundet vej til messen for bæredygtigt byggeri i Forum.

Konceptet er simpelt. Udstillere og besøgende kan op til messen booke møder med hinanden online, og under selve messen har deltagerne 1:1 møder á 20 minutters varighed. Kort, præcist – og effektivt. Deltagerne bestemmer selv, hvor mange møder de vil deltage i. Sidste år havde nogle virksomheder aftalt et par enkelte møder, mens andre var booket totalt op med over 20 møder.

- Målt på antallet af deltagere er vi foran sidste år, og sammensætningen af virksomheder, ser spændende ud. Udenlandske virksomheder er også bedre repræsenteret, så det tegner lovende, og vi glæder os helt vildt, siger Kaspar Nielsen fra Enterprise Europe Network, der har stor erfaring med denne form for matchmaking. I Danmark har organisationen blandt andet samarbejdet med vindmølleindustrien; senest under HI-messen i august måned.

På nuværende tidspunkt har 77 deltagere fra Danmark, Tyskland, Holland og Sverige registreret sig, og arrangørerne er dermed mere end godt på vej mod målet om at nå op på 100 deltagere og over 200 møder.

”Building Green Conncetions” arrangeres af Enterprise Europe Network, InnoByg og IBC Euroforum.

Læs mere og opret din profil på hjemmesiden www.greenconnections.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141