23948sdkhjf

H. Skjøde Knudsen overtager Pihl-projekt

Byggefirmaet overtager opgaven med at færdiggøre det nye 13.500 m² store HF & VUC Fyn i Odense, der har stået stille siden konkursen i E. Pihl og Søn.
Blandt de godt 70 projekter, der blev ramt af konkursen i E Pihl og Søn, er det nye HF & VUC Fyn på hjørnet af Lerchesgade og Ejskovsgade i Odense.

Læs mere: Pihl skal bygge nyt VUC i Odense.

Uddannelsesinstitutionen har dog nu få en aftale i stand med entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen fra Vissenbjerg om at færdiggøre det 13.500 m² store byggeri.

Læs mere: Pihl efterlod 90 ufærdige projekter – 70 mangler fortsat ny entreprenør.

- Når de har haft mulighed for at danne sig et overblik og indgå aftaler med underentreprenører, går en effektiv byggeproces i gang så hurtigt som muligt. Huset står uden vinduer og ovenlysvinduer nu, så det er vigtigt, at det bliver lukket af til vinteren, siger rektor på HF & VUC Fyn, Lisbeth Simonsen, til fyens.dk.

Ifølge H. Skjøde Knudsen er der opstart igen i slutningen af september, og færdiggørelsen af byggeriet bliver skubbet til sommeren 2014.

Konkurs uden økonomiske konsekvenser
Modsat flere af de ufærdige projekter har HF & VUC Fyn ikke betalt store beløb forud til Pihl, og der har været en garantistillelse på 15 procent:

- Vi har været forsigtige med at frigive midlerne, så vi har ikke en stor forudbetaling ude at hænge. Jeg mener, der er penge nok tilbage til at færdiggøre projektet, siger Lisbeth Simonsen til Fyens.dk og forklarer, at hun forventer, at uddannelsesinstitutionen slipper uden et økonomisk smæk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095