23948sdkhjf

Pensionskasse investerer et trecifret millionbeløb i et af de sidste projekter i ny Odense-bydel

Byggetilladelsen er på plads, så entreprenøren Skjøde og Industriens Pension skyder nu gang i byggeriet af 89 boliger navngivet "Trekløveren" i Odenses nye store grønne byområde, Gartnerbyen.

Industriens Pension investerer et trecifret millionbeløb i boligprojektet, der bliver et af de sidste projekter i den nye bydel. Det skriver pensionskassen i en pressemeddelelse

– Vi er hos Skjøde glade for at kunne byde Industriens Pension velkommen i Gartnerbyen. Byggeriet realiseres nu efter et grundigt forarbejde og ønsket om at skabe de bedst mulige boliger til Industriens Pensions kommende lejere, siger Allan Nielsen, adm. direktør i Skjøde i pressemeddelelsen.

’Trekløveren’ kommer til at bestå af tre punkthuse, der symboliserer hver deres blad i trekløveren. Forventningen er, at ejendommene bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld.

Trekløveren og Gartnerbyen

• Industriens Pension investerer et trecifret millionbeløb i boligprojektet Trekløveren, der består af tre punkthuse med 89 boliger centralt i Odense.

• De 89 boliger får et samlet bygningsareal på 6.432 kvm

• De nye boliger forventes bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld.

• Trekløveren er en del af det nye store byområde Gartnerbyen, der er en ny grøn bydel i Odense.

• Gartnerbyen ligger 2 km vest for Odense centrum på en grund, hvor blomstergrossisten GASA tidligere har handlet med blomster og planter.

• Gartnerbyen kommer samlet til at bestå af ca. 1.950 ejer- og lejeboliger til unge, familier og ældre med tilhørende grønne områder og et butikstorv.

Alt i alt kommer Gartnerbyen til at rumme 2.000 boliger, og det samlede nye byområde omfatter dermed det største ejendomsbyggeri i det centrale Odense.

De 89 nye boliger indrettes med lyse materialer, og alle boligerne får enten rummelige terrasser eller altaner. Der bliver grønne gårdmiljøer mellem punkthusene, og Gartnerbyen er som helhed karakteriseret ved grønne åndehuller og en kombination af erhverv og boliger.

Entreprenørvirksomheden Skjøde er totalentreprenør på det nye byggeri, mens Arkitema Architects har stået for arkitekturen.

De 89 nye boliger forventes at stå klar i løbet af 2023. Hele Gartnerbyen forventes at være færdigudbygget i 2024.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141