23948sdkhjf

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus bygger Cult-domicil

Entreprenørfirmaet Kaj Ove Madsen A/S Aarhus og Gudnitz Arkitektfirma står bag byggeriet af et 2.400 m² domicil i Aarhus til energidrikfirmaet Cult.
Cult er i fuld gang med at opføre et nyt og energirigtigt domicil i Lystrup ved Aarhus. Første spadestik til Cults nye domicil blev taget i april måned, og der er allerede store forventninger til byggeriet:

- Virksomheden vækster, og vi har behov for at bygge et nyt domicil med henblik på at få plads til alle medarbejdere og aktiviteter. Vi satser hårdt på eksportmarkederne, hvor vi ser stort potentiale for vores produkter, hvilket betyder at vi også fremover vil få brug for ekstra skriveborde til flere ansatte. Samtidigt har vi et stærkt ønske om at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø, der fortsat kan fremme vores innovation og virksomhedskultur, siger Lars Klausen, adm.direktør i Cult.

Indflytningsklart inden jul
Domicilet, der er ved at blive opført på Lægårdsvej i Lystrup, får facade mod den nye motorvej, der forbinder E45 med bl.a. Aarhus Lufthavn.

Det store byggeri bliver på 2.400 m², hvor der er lagt vægt på moderne og energirigtige løsninger. På grunden bliver der anlagt egen sø, og samtidigt er der udsigt mod de store naturområder omkring Egå Engsø fra den to-etagers bygning.

Bag byggeriet står entreprenørfirmaet Kaj Ove Madsen A/S Aarhus og tegnestuen Gudnitz Arkitektfirma, som i fælleskab også har opført bl.a. Åhusene. Sammen med de rådgivende ingeniører Grontmij, vil de færdiggøre det nye domicil, der forventes indflytningsklar den 1. december 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078