23948sdkhjf

Første spadestik til 8.400 m² i København

Det summer af forventning i Vermlandsgade 24, hvor opførelsen af Christmas Møllers Have nu er begyndt. Bag projektet med 76 lejligheder står udviklingsselskabet Bricks i samarbejde med Casa og Arkitema.
Gravemaskinen er gået i jorden, og om bare et år kan de nye beboere glæde sig til at nyde sensommeren og udsigten over byens tårne fra deres altaner i bebyggelsen Christmas Møllers Have. Naboerne til grunden, det nybyggede Kløverhuset, amar’kanere og andre nysgerrige godtfolk kan nu se frem til et generelt løft af det spændende kvarter, der får Københavns centrum til at vokse. Det skriver Bricks i en pressemeddelelse.

Læs mere: Østjyder bygger boliger i København.

Det er Arkitema Architects, der har tegnet Christmas Møllers Have og visionen har været, at skabe en bolig for mennesker, der vil mærke at de er en del af byen og samtidig have plads og rum til sig selv og familiens liv. Det er entreprenørfirmaet Casa, som står for opførelsen af byggeriet, der til næste år gør Christmas Møllers Have til en harmonisk og naturligt sammenhængende del af Vermlandsgades røde facader.

Opholdsaltaner og udsigt
De kommende beboere kan også se frem til en af byens bedste udsigter, ikke mindst fra penthouse lejlighederne på syvende etage. Alle lejlighederne bliver som udgangspunkt gennemlyste og hovedparten har to altaner, en mindre mod gaden og en stor mod den grønne gårdhave. Christmas Møllers Have får også P-kælder med cykelparkering. Og det er netop udgravningen af kælderen, der er gået i gang nu.

Bygherren bag Christmas Møllers Have er Bricks, der har mange års erfaring med byggeprojekter i både København og Aarhus.

- Vi glæder os naturligvis i denne tid, hvor byggetilladelser med mere er faldet på plads, og vi er gået i jorden. Det bliver spændende at følge byggeriet fra sten til sten. Christmas Møllers Have står mit hjerte nær, fordi området med sine mange tilbud bidrager og harmonerer fantastisk med det øvrige centrum i København, fortæller Philip Foss fra Bricks.

Det 8.400 m² store boligprojekt omfatter 76 lejligheder, fordelt på seks etager og en penthouseetage med udsigt til bl.a. Kløvermarken og Christianshavns Volde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11