23948sdkhjf

GPP vinder 1. etape af Ny Munkebo Skole

To skoler i Munkebo skal lægges sammen. Første etape i projektet er et nyt indskolingsafsnit, og GPP Arkitekter har vundet konkurrencen, der omfatter cirka 2.800 m².
Kerteminde Kommune har besluttet at etablere Ny Munkebo Skole ved at lægge to skoler i Munkebo sammen. Første etape er etablering af et nyt indskolingsafsnit, og GPP Arkitekter har vundet konkurrencen om at udføre opgaven. Det fremgår af arkitektfirmaets hjemmeside.

GPP Arkitekter har tegnet det nye indskolingsafsnit i sammenhæng med en ny multisal samt den øvrige skole. Udgangspunktet er at skabe tidssvarende rammer for såvel folkeskolens form som indhold, så Munkebo Skole får et pædagogisk-, lærings- og idrætsligt miljø, hvor børn og voksne trives, og hvor børnene får optimale muligheder for udfoldelse.

Nybyggeri og renovering
Forslaget indeholder desuden en helhedsplan for den samlede skole. Helhedsplanen anviser principper for fremtidige udvidelser og ombygninger med fokus på styrkelsen af en samlet og bedre skole som helhed.

Projektet udføres som totalrådgivning i samarbejde med Cowi og Landskab Aarhus som underrådgivere og omfatter i alt ca. 2.800 m², hvoraf de ca. 1.500 m² er nybyggeri og 1.300 m² er renovering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093