23948sdkhjf

EL-Team Fyn på arbejde i Odenses nye cykelarena

EL-arbejdet i den nye, 73 mio. kr. dyre Cykel- og Atletik Arena i Odense udføres af El-Team Fyn.
I Odense opføres Danmark indendørs cykelbane nummer to, Cykel- og Atletik Arena (CA Arena). Den nye CA Arena er på 7.200 m² og bliver bygget, hvor den nuværende udendørs cykelbane ligger i Odense Idrætspark.

El-arbejdet på arena-projektet udføres af El-Team Fyn i samarbejdet med teknikentreprenøren GK, der også står for VVS- og ventilationsarbejderne. Det oplyser GK på sin hjemmeside.

Den samlede anlægssum for hele arenaen ligger på 73 mio. kr.

Cykel- og atletikbaner under samme tag
Mikkelsen Arkitekter har i samarbejde med ingeniørfirmaet Buro Happold og arkitektfirmaet Populous designet og projekteret den nye arena.

Projektet indebærer, at eksisterende beplantning bevares, og den nye overdækkede bane placeres i forsænkningen, hvor den eksisterende udendørs cykelbane er placeret.

Arena-projektet indeholder en 250 m lang cykelbane udformet efter internationale standarder. Banen med tilhørende supportfunktioner er trykket ned i terræn, medens selve det store formede og overdækkende membranvolumen er visuelt friholdt. Cykelbanen er udført i kombination med atletikbaner indeholdende bl.a. 200 m løbebaner i inderkredsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086