23948sdkhjf

Nyt rekordregnskab fra Dinesen

Den jyske producent af plankegulve i luksusklassen fortsætter den positive udvikling på top- og bundlinje.
Da Jels Savværk/Dinesen for et års tid siden offentliggjorde det bedste årsresultat i virksomhedens 114 år lange historie, var det med forventning om yderligere vækst i 2012/13.

Forventningerne holdt stik. Det netop offentliggjorte årsregnskab viser en fremgang i bruttoresultatet på godt 6,5 mio. kr. til næsten 68 mio. kr. På bundlinjen er der øget med 3,7 mio. kr., så resultatet efter skat i 2012/13 lyder på næsten 17,8 mio. kr.

Indehaver Thomas Dinesen fortæller i et interview med dagbladet Børsen, at det først og fremmest er udlandet, der trækker væksten. Eksport står for op mod 80 procent af virksomhedens samlede omsætning, hvor England, Tyskland, Norge, Sverige, USU og Mellemøsten udgør de vigtigste markeder.

Dinesens hjemmeside bugner af spændende referenceprojekter, som er gennemført de senere år; herunder blandt andre Restaurant Noma i København og Saatchi Gallery i London.

- Vi har super gode referencer over hele verden, hvor potentielle nye kunder får kendskab til vore produkter, siger Thomas Dinesen til Børsen.

Virksomheden oplyser ikke sin omsætning, men ifølge Børsen er den mere end 60 gange større, end da Thomas og Heidi Dinesen kom til for 24 år siden.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094