23948sdkhjf

Engsø-konkurser sætter projekter i stå

Kuratorerne er i gang med at danne sig et overblik over de igangværende projekter.
Selskaberne Skana Entreprise a/s, Engsø Vest a/s og Svend Mortensen a/s gik i midten af sidste uge konkurs, da bestyrelsen i Engsø Gruppen besluttede at anmelde rekonstruktion.

Konkurserne har sat en række igangværende projekter i stå, men de udpegede kuratorer; Henrik Steen Jensen, Holst Advokater, og Christian Jul Madsen, Kromann Reumert, er fortrøstningsfulde. Sidstnævnte siger til Licitationen, at advokaterne er i gang med at sætte sig ind i projekterne, og han forventer ikke, at det bliver vanskeligt at finde nye entreprenører.

- Mit indtryk er, at der generelt er tale om fornuftige projekter, og derfor er der gode udsigter til at få en hurtig afklaring, siger Christian Jul Madsen.

Ifølge Licitationen er nøglemedarbejdere fra Engsø Gruppens nøglemedarbejdere stillet til rådighed for konkursboeti processen. Blandt projekterne er tre daginstitutioner, som Skana Entreprise var i gang med at bygge for Københavns Kommune, samt Rødkilde Gymnasium i Vejle, som Engsø Vest var hovedentreprenør på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093