23948sdkhjf

N + C skal bygge endnu mere af DNU

Entreprenørfirmaet Nisgaard + Christoffersen har fået endnu en opgave på Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DNU. Denne gang er det et midlertidigt lager på 1.000 m².
Nisgaard + Christoffersen skal bygge et midlertidigt lager på 1.000 m² for at sikre forsyningssikkerheden for Aarhus Universitetshospital, AUH, i perioden 2014 og frem til 2019. Lageret kan efterfølgende anvendes til andre funktioner på DNU.

Det nye, midlertidige lager giver hospitalet ekstra 1.000 m² lagerplads. De cirka 300 m² er sterillager, og resten bliver almindelig lagerplads, forklarer Judith Kristensen, projektkoordinator ved Nisgaard + Christoffersen, til Building Supply.

Lageret opføres i umiddelbar forbindelse med den kommende vareindlevering og affaldscentral, som Nisgaard + Christoffersen også står for at opføre, og bliver forbundet til denne bygning.

Læs mere: Vejle-entreprenør vinder 4.200 m² DNU-opgave.

Det midlertidige lager vil være i form af et standard industribyggeri, og bliver bygget i DNU-standard.

Midlertidigt lager det økonomisk mest fordelagtige
Der er foretaget en totaløkonomisk vurdering af et midlertidigt lager, hvor udgiften til henholdsvis leje og nybyggeri er vurderet. Resultatet blev, at den mest økonomisk fordelagtige løsning er nybyggeri.

Det midlertidige lager skal ses i sammenhæng med det store fokus på forsyningssikkerhed, driftseffektivitet og fleksibilitet til at udvikle vareforsyningen over de kommende år.

Kravene er vigtige for at kunne geare organisationen til den store forandringsproces, som vil ske når udflytning af afdelinger til DNU begynder i større grad fra 2015-16 og frem til 2019. Derudover mangler DNU lagerplads i en periode, idet det eksisterende varelager på DNU er inddraget til udvidelse af sterilcentralen, før outsourcing er endeligt gennemført.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095