23948sdkhjf

Vinder fundet til ny Horsens-institution

Nisgaard + Christoffersen A/S skal opføre den nye, 1.670 m² store daginstitution Dagnæs i Horsens i totalentreprise. Byggeriet opføres i lavenergiklasse 2015.
Horsens kommune har besluttet, at en eksisterende Daginstitution Dagnæs skal udvides, da man ønsker en samlet aldersintegreret daginstitution i Horsens-bydelen Dagnæs, vil tage højde for stigende børnetal samt give plads til indlemmelse af børn fra udfasning af Dagnæs Børnehave.

Nisgaard + Christoffersen er netop udpeget som vinder af totalentreprisen for Horsens Kommune i samarbejde med arkitektfirmaet Pluskontoret A/S og ingeniørfirmaet Almbjerg A/S. Projekteringen er igangsat og byggeriet forventes at stå færdig juni 2015.

Fem teams var prækvalificeret til at afgive bud i totalentreprisekonkurrencen for den nye daginstitution, og fire afleverede konditionsmæssige bud.

Byggeri med "det nære i det store"
- Vinderforslaget fra Nisgaard + Christoffersen opfylder ønsket om et ærligt rustik udtryk der vil falde naturligt ind i de niveauspring som grunden ligger op til, samt en sympatisk og imødekommende arkitektur som børnene (og forældre) kan identificere sig med. Der er lagt stor vægt på funktionalitet og det at byggemassen ikke kræver udskiftninger eller større vedligeholdelsesarbejder de kommende år. Projektet fremstår klart og veldisponeret, med en smuk logik og med en tydelig teamkultur, hvor man både ved ankomst og i selve institutionen kan føle sig som en del af et mindre fællesskab i det store, og være tro mod tanken om ”det nære i det store, lyder bedømmelseskomitéens konklusion.

Byggeriet opføres i lavenergiklasse 2015 og er på 1.670 m².

Totalentreprisesummen er 20,7 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125