23948sdkhjf

Stender Entreprise åbner afdeling på Sjælland

Efter stigende ordretilgang øst for Storebælt etablerer det jyske byggefirma sig nu på Sjælland. Afdelingslederen er ansat.
Store projekter kræver lokal tilstedeværelse, og derfor etablerer Stender Entreprise A/S nu en afdeling på Sjælland.

Kolding-virksomheden er for øjeblikket involveret i byggeriet af det 5.000 m² store Gilleleje Kulturhavn med butikker, lægeklinikker og boliger. DHertil kommer Holbæk Mega Center 2, hvor der blandt andet opføres en dagligvarebutik og et Silvan-byggemarked. Samlet set har Stender Entreprise netop nu opgaver for over 100 mio. kr. rundt omkring på Sjælland

- Vores kernekompetence er erhvervsbyggeri. V har lige afleveret en Fakta i Ringsted og har flere dagligvarebutikker på vej. Men vi vil også gerne have noget med mere volumen i. Derfor er vi gået bevidst efter de lidt større projekter, og det har båret frugt på Sjælland, fortæller salgschef Jan Hollænder til Building Supply.

Hvor den nye afdeling kommer til at ligge, kan endnu ikke afsløres. Jan Hollænder fortæller, at han for øjeblikket er på udkig efter egnede lokaliteter, men afdelingslederen er fundet. Valget er faldet på Lars Schmidt, som er 49 år og fra Greve.

- Vi skal nu i fællesskab på udkig efter de bedst egnede lokaliteter, fortæller direktør Torben Molme.

Lars Schmidt har en fortid som afdelingschef i Hustømrerne og som sektionsleder i Enemærke & Petersen. Han kommer senest fra en stilling som leder af tømrerafdelingen i E. Pihl & Søn.

- Med de mange igangværende opgaver, og positive udsigter på den lange bane, er vi meget optimistiske omkring den nye afdeling. Derfor vil aktiviteterne fra hovedkontoret i Kolding heller ikke blive berørt af udvidelsen, understreger Torben Molme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078