23948sdkhjf

Ny direktør for bæredygtigt byggeri

Grontmij styrker ledelsen med Thomas Bolding Rasmussen, der bliver ny direktør i afdelingen Business Line Planning & Design.
Rådgivervirksomheden Grontmij styrker nu sin danske topledelse i bestræbelserne på at følge den udvikling inden for bæredygtigt byggeri, som allerede er i gang.

- Thomas Bolding Rasmussen skal sikre den fortsatte udvikling af Grontmijs Business Line, Planning & Design. Thomas er kundeorienteret og har stor international erfaring med at levere komplekse projektløsninger. Jeg er overbevist om, at kombinationen af Thomas’ gode lederegenskaber og kommercielle profil sammen med Grontmijs ekspertise inden for bæredygtigt byggeri vil styrke Grontmijs position som en betydelig bidragyder i byggesektoren, siger administrerende direktør, Søren Larsen.

40-årige Thomas Bolding Rasmussen kommer fra en stilling som administrerende direktør i Bombardier Transportation Denmark A/S, hvor han har arbejdet siden 2003. han tiltræder som Business Line Director i Planning & Design den 1. november 2013 og vil referere til administrerende direktør Søren Larsen.

Thomas er cand.oecon. med fokus på strategi, marketing, organisering og finansiering fra Aarhus Universitet. Han er gift og har tre børn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094