23948sdkhjf

Jørgen Petersen & Co købt ud af konkursbo

Navnet på det traditionsrige vejlensiske tømrerfirma Jørgen Petersen & Co er overtaget af Accom Entreprise i Hedensted.
Jørgen Petersen og Co. blev revet med i faldet, da Engsø Gruppen anmeldte rekonstruktion og tre selskaber gik konkurs. Nu kommer Vejle-virksomhedens biler igen ud at køre.

Accom Entreprise, som blev stiftet i april måned i år, har således overtaget rettighederne til navnet Jørgen Petersen og Co. samt kundekartotek, website, telefonnumre og andre kontaktdata.

Ydmygt til opgaven
Accom Entreprise ejes af Kristian K. Jensen, Flemming Wulff og Ib Cramer i fællesskab. Sidstnævnte, der er salgsdirektør, ser frem til at servicere både gamle og nye kunder.

- Det er et gammelt, flot navn, vi fremover skal repræsentere, så vi vil gå til opgaven med stor ydmyghed. Vores mål er naturligvis at leve op til de stolte traditioner, vi nu bliver en del af, siger Ib Cramer.

I kontakt med flere tidligere ansatte
Medejer og direktør, Kristian K. Jensen, har en del af sin karrierefortid i netop Jørgen Petersen og Co., hvor han i flere år arbejdede som projektleder. Nu får han selv ansvaret for at videreføre de stolte tømrer- og snedkertraditioner, der har rødder tilbage til 1876. Og det bliver efter al sandsynlighed med en del af de tidligere ansatte i staben.

- Ja, det er helt klart planen, at vi vil ansætte så mange som muligt af de tidligere medarbejdere. Vi er også allerede i kontakt med flere af de tidligere ansatte, oplyser han til Building Supply.

Jørgen Petersen og Co.’s igangværende opgaver indgår ikke i aftalen. Kristian K. Jensen oplyser, at der føres dialog med boets kurator om projekterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094