23948sdkhjf

Nye partnere i SLA

Virksomhedens administrerende direktør og projektdirektør indtræder begge i ejerkredsen.
Mette Skjold og Rasmus Astrup er 1. november tiltrådt som partnere i SLA A/S. Sammen med kreativ direktør og grundlægger, Stig L. Andersson, skal de sikre virksomhedens fortsatte udvikling, internationalisering og position som en af Danmarks førende rådgivere indenfor urban design, bæredygtig byudvikling og landskabsarkitektur.

- SLA oplever i disse år markant fremgang og international efterspørgsel af vores kerneydelser. Med Mette Skjolds og Rasmus Astrups indtræden som partnere i SLA vil vi yderligere styrke netop de faglige og forretningsmæssige nøglekompetencer, som vores kunder efterspørger, siger Stig L. Andersson, kreativ direktør og founding partner i SLA.

Mette Skjold kom til SLA i 2010 og har siden 2012 været administrerende direktør. Som partner er det Mette Skjolds opgave at og styrke SLAs organisationsudvikling med særlig fokus på international vækst, innovation og kundefokus.

Rasmus Astrup har været del af SLA siden 2008, og har gennem årene været den drivende kraft bag en række af tegnestuens største projekter, heriblandt Novo Nordisks Hovedsæde, Nordvest Parken og Nyt Herlev Hospital. Som partner og projektdirektør er det Rasmus Astrups ansvar at optimere SLAs salg og projekteringsprocesser, samt at styrke tegnestuens profil på bæredygtighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078