23948sdkhjf

Nu udpeges vinderen af Hjørrings nye teaterhus

Om det bliver Schmidt Hammer Lassen eller Kjaer og Richter, der vinder konkurrencen om Vendsyssels nye teateroplevelseshus, afsløres den 14. november.
Efter en arkitektkonkurrence med fem deltagere har de to finalister Arkitektfirmaet Kjær & Richter samt Schmidt, Hammer & Lassen henover efteråret konkurreret om at præsentere det bedste projekt for Vendsyssels nye teateroplevelseshus i Hjørring.

Læs mere: To vindere i konkurrence om Hjørrings teaterhus.

En forhandlingskomité bestående af repræsentanter fra Hjørring Kommune, Realdania, Vendsyssel Teater samt fagrådgivere har voteret. Der er nu truffet beslutning om, hvordan Vendsyssels nye teateroplevelseshus kommer til at se ud. Afgørelsen præsenteres på et pressemøde den 14. november.

Oplevelsesbyggeri til 173 mio. kr.
Teateroplevelseshuset har en samlet økonomisk ramme på kr. 173 mio. Hjørring Kommune er sammen med Realdania de store bidragsydere til projektet, der også henter stor økonomisk støtte fra Det Obelske Familie Fond og ENV Fonden.

Teateroplevelseshuset, der skal stå klar i foråret 2016, kommer til at huse Vendsyssel Teater med en stor teatersal, en blackbox sal samt en prøvesal. Derudover skal huset fungere som mødestedet for byens og områdets borgere samt indeholde en koncertsal.

Det nye teaterbyggeri bliver placeret midt i Hjørring, hvor den nuværende rutebilstation ligger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094