23948sdkhjf

Nyt psykiatricenter indvies i Odense

Den 15. november åbner Danmarks første telepsykiatriske center i Odense. Byggeriet er udført af C.P. BYG ApS og tegnet af arkitektfirmaet TKT A/S.
Centret er en del af Psykiatrien i Region Syddanmark og er det første af sin slags i Danmark. Det skal sikre let adgang til psykiatrisk behandling i alle dele af regionen. Ved hjælp af centret kan borgerne modtage behandling enten i egne hjem eller på nærliggende psykiatriske funktioner ved hjælp af videokonferenceudstyr.

Fredag den 15. november åbner det nye centers fysiske rammer så.

Mindre udbygning til flere aktiviteter
Telepsykiatrisk Center er del af en række nye udviklings- og forskningsaktiviteter tilknyttet Psykiatrisk Afdeling Odense. De nye aktiviteter ved Psykiatrisk Afdeling i Odense har gjort en mindre udbygning til afdelingen nødvendig for at få den fornødne plads.

Byggeriet er udført af C.P. BYG i Broby og er tegnet af arkitektfirmaet TKT fra Odense. Det består af et to-etagers byggeri på 576 m² og en forbindelsesgang på cirka 24 m² til den eksisterende bygning.

Bygningen er et modulbyggeri, der skal rumme kontor- og fællesfaciliteter. Byggeriet er gået meget hurtigt, da flere af elementerne bliver leveret færdiglavet.

Byggeperioden løb fra den 23. april og slutter altså officielt den 15. november 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11