23948sdkhjf

Ny formand for Dansk Ventilation

Dansk Ventilation har fået ny formand. Administrerende direktør i ventilationsvirksomheden Øland, Johnny Øland, er ny mand i spidsen for brancheforeningen.
Johnny Øland afløser Dan Stjernegaard, tidligere administrerende direktør i Lindab, der efter ni år på posten har trukket sig som formand for Dansk Ventilation.

I sin rolle som formand for Dansk Ventilation vil Johnny Øland arbejde for, at foreningen bliver endnu mere synlig i indeklimadebatten samt skabe forståelse for de vigtige kompetencer, som medlemmerne har på dette felt.

- Dansk Ventilation har gennem de seneste ni år opbygget en stærk position i myndighedsverdenen, og vi har gjort vores indflydelse gældende i forbindelse med lovarbejde og nye byggeregler. Den position skal vi fastholde, men vi skal samtidig også være dygtigere til at høste frugten af dette arbejde. I takt med at energibesparelser og indeklima rykker højere og højere op på erhvervslivets og boligejernes agenda, skal vi som brancheforening hjælpe vores medlemmer med at udnytte de nye markedsmuligheder bedst muligt, siger Dansk Ventilations nye formand.

- Vi skal bl.a. se på, hvordan vi kan hjælpe virksomheder og boligejere med at finansiere ventilationsløsninger. Og vi skal udbrede viden om sammenhængen mellem ventilation, indeklima og energiudgifter. Det nemmeste er i virkeligheden at sætte et ventilationsanlæg op. Den store udfordring består i at få fru Hansen til at bruge anlægget korrekt. Her har vi som branche nok været for fokuseret på teknikken, og vi har en stor opgave i at gøre vores sprog forståeligt. Som brancheforening skal vi klæde vores medlemmer bedre på til at varetage den opgave, siger Johnny Øland om sit syn på Dansk Ventilations opgaver.

Dansk Ventilation blev etableret i 2004, og allerede fra begyndelsen har Johnny Øland, været medlem af bestyrelsen. Foreningen tæller 42 medlemmer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266