23948sdkhjf

Jönsson anmelder konkurs

Det er ikke lykkedes at finde en køber og 162 arbejdspladser er dermed tabt.
Bestyrelsen for Jönsson a/s har på opfordring fra kuratellet for moderselskabet Engsø Gruppens konkurs indgivet sin egen konkursbegæring til Sø- og Handelsretten.

- Det er med meget bøjet hoved, at vi har måttet konstatere, at det trods mange ugers intens og benhårdt arbejde med mange op- og nedture, alligevel ikke er lykkedes os at komme endeligt i mål – på trods af konstruktiv dialog med flere seriøse og potentielle købere – således at vi kunne sikre selskabets 162 arbejdspladser og fortsatte 115-årige historie, udtaler administrerende direktør Robert Mayer i en pressemeddelelse.

- Mit hjerte bløder – først og fremmest for alle mine medarbejdere og deres familier, der rammes af konkursen. Dernæst for alle vores kreditorer samt virksomhedens tidligere og nuværende kunder, samarbejdsparterne og finansielle interessenter. I har alle min store sympati for jeres indsats og loyalitet over for selskabet gennem mange år, siger han videre.

Robert Mayer betegner Jönssons konkurs som helt urimelig efter otte fremgangsrige år, hvor selskabet har formået at tidoble både omsætning og resultat.

- Jeg ved, vi alle kan se os selv i øjnene, for jeg ved, at vi har kæmpet alt, hvad vi har kunnet gennem de seneste otte uger for at sikre Jönssons redning og fortsatte eksistens. Men den ulige kamp mod tiden har vi desværre ikke kunnet vinde, siger direktøren.
Kommenter på artiklen (7)
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156