23948sdkhjf

Effektivt industribyggeri skærer toppen af prisen

LaserTryk.dk i Aarhus sparer millioner på nyt domicil på 4.200 m², som HPH Totalbyg opfører på P.O. Petersens Vej i Skejby ved Aarhus.
HPH Totalbyg har specialiseret sig i at bygge enkelt og effektivt. Kontorer og industrihaller opføres så enkelt og lige til som muligt og med en stram tidsplan. Det holder byggeprisen nede.

Lige nu gælder det et nyt domicil på 4.200 m² til LaserTryk.dk, som HPH Totalbyg opfører på P.O. Petersens Vej i Skejby. Bygningen er et traditionelt betonelementer byggeri med et grundplan på 3.000 m². 1.200 m² af huset opføres med en indskudt etage, hvor kontordelen indrettes på første sal og prepress mm. i stueetagen.

Flere millioner billigere end konkurrenterne
Prisen er på samlet 22 mio. kr., og det er to-tre mio. kr. lavere end forventet.

- Buddet fra HPH Totalbyg var cirka 10 procent lavere end konkurrenternes på helt sammenlignelige vilkår, siger direktør Esben Mols Kabell, LaserTryk.dk og fortsætter:

- Ud fra vores ønsker og krav til det nye hus har vi samarbejdet om at udvikle projektet. Det har forløbet på en måde, jeg godt kan lide. HPH har vist fleksibilitet og er kommet med forslag, som giver os et godt og moderne byggeri, hvor vi kan udvikle virksomheden og fortsætte væksten.

Løsningsorienteret samarbejde
Spectras er tilknyttet projektet som bygherrerådgiver og har navnlig arbejdet med kravene til apteringen af huset med indeklima, materialevalg, kabling til IT mm. og med at optimere husets fleksibilitet. En proces, der har krævet lang række aftaler om priser og ydelser.

- HPH har arbejdet løsningsorienteret og imødekommende i hele den lange proces med at projektere byggeriet, siger Steen Lyck Nissen, indehaver og direktør for Spectras og fortsætter:

- Vi oplever, at de holder fast i aftalerne og kommer ikke med hatten i hånden for at få ændret på for eksempel tidsrammen.

Projektering og igangsættelse er gået hurtigt. I juni var den endelige kontrakt på plads, og midt i februar 2014 vil huset være klar til aflevering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094