23948sdkhjf

Byggefirmaer hædret for godt arbejdsmiljø

To af årets arbejdsmiljøpriser er gået til byggebranchen. HHM vandt i kategorien ”Psykisk arbejdsmiljø”, mens NCC Construction blev tildelt hæderen i kategorien ”Arbejdsmiljø som strategisk element”
Arbejdsmiljørådet kårer hvert år fire virksomheder, der har gjort en særlig indsats inden for arbejdsmiljø.

Tirsdag blev årets priser uddelt på Axelborg i København. NCC Construction vandt en af priserne for deres arbejde med arbejdsmiljø som strategisk element i hele organisationen. Arbejdsmiljø er for eksempel første punkt på dagsordenen til alle møder i organisationen, og antallet af arbejdsulykker er som følge af indsatsen faldet markant

- Fokus på arbejdsmiljø er blevet en forankret del af vores virksomhed, og vi har gjort en stor indsats på at forbedre os her. Derfor er vi rigtig glade for prisen, der er et stort cadeau til alle vores medarbejdere, siger Kåre Christensen, der er arbejdsmiljøchef i NCC Construction.

HHM er den anden virksomhed i byggebranchen, der løb af med en pris. Den nordsjællandske entreprenør blev belønnet for arbejdet med at reducere psykiske belastninger og forbedre medarbejdernes trivsel. HHM har især haft fokus på at forbedre kommunikation på byggepladsen mellem håndværkere og byggeledere.

- Vi har skabt en bedre kultur, hvor nøgleordene er respekt for hinandens faglighed og god kommunikation mellem medarbejderne. Vi er derfor stolte over, at vores indsats bliver anderkendt, siger administrerende direktør Svend Petersen.

I Dansk Byggeri er der ros til de to virksomheder.

- Vi er på branchens vegne utrolig stolte af priserne. HHM og NCC er bannerførere på det her område, og vi er især glade for, at virksomheder i byggebranchen også markerer sig på de lidt mere bløde værdier inden for arbejdsmiljø, siger Mette Møller Nielsen, der er arbejdsmiljøchef i Dansk Byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125