23948sdkhjf

Icopal køber hollandske ESHA

Erhvervelsen af ESHA lukker et strategisk hul i Europa med en markedsførende position i Holland og giver Icopal koncernen adgang til vigtig teknologi.
Erhvervelsen af ESHA lukker et strategisk hul i Europa med en markedsførende position i Holland og giver Icopal koncernen adgang til vigtig teknologi.

Icopal har den 28. februar 2005 opkøbt tagmembran- og bygnings-entreprenøraktiviteterne i ESHA, beliggende i Groningen, Holland.

ESHA har en omsætning på ca. DKK 350 millioner og er markedsførende inden for bitumenbaserede tagmembraner såvel som emulsioner til vejanlæg og broer.

Opkøbet omfatter ligeledes en markedsførende tagentreprenørforretning i den nordlige del af Holland.

Med opkøbet af ESHA i Holland fortsætter Icopal konsolideringen af koncernens europæiske førerstilling inden for tagmembranindustrien.

ESHA bliver udgangspunkt for yderligere vækst i Holland ligesom virksomheden bibringer Icopal værdifuld teknologi inden for blandt andet APP.

Det forventes at Icopal kan udvide salget af APP membraner og andre specielle varer produceret i Holland til nuværende kunder i andre lande.

Ud over opkøbet af ESHA har Icopal i de seneste 12 måneder opkøbt 7 virksomheder, den seneste er virksomheden Bitumex i Polen, som producerer bitumenbaserede flydende produkter.

Icopals opkøbsstrategi er, foruden at konsolidere den markedsledende position i Europa, at udvide sortimentet af produkter og serviceydelser, som tilbydes kunder i de enkelte lande som en pålidelig og innovativ partner.

Kilde: Icopal

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14