23948sdkhjf

Fleksibel IR-kameraserie

Kosteffektiv og enkel start på termografi.
Kosteffektiv og enkel start på termografi.

Infrared Solutions(US) har valgt Metric Industrial A/S til at distribuere deres infrarøde kameraserie til professionelle brugere i Danmark. Aldrig har det været så enkelt at komme i gang med termografi og at etablere et forebyggende og kostef-fektivt vedligeholdelsesprogram.

Metric Industrial A/S, der har mange års erfaring med temperaturmåling baseret på berøringsfri infrarød teknologi, har indgået distributionsaftale med firmaet Infrared Solutions(US) om at forhandle produktserien FlexCam. Skarpere, simplere og smartere er den gennemgående konstruktionside i denne kameraserie. Konstruktionsiden kombinerer en ikke tidligere set brugervenlig-hed med et rigt udbud af funktioner. Et 5” højtopløseligt farvedisplay viser i sig selv de mindste detaljer klart. Kombineret med softwarepakkens billedbehandlingsprogram, opnås yderligere en forbedring af billedkvaliteten, så der alt i alt er tale om en meget høj detaljeringsgrad.

FlexCam® Pro er et fuldradiometrisk infrarødt kamera i videoklassen til den professionelle bruger. Temperaturområdet er 0 – 600 °C (0 - 1200 °C som option) og den termiske følsomhed er mindre end 0,090 °C! Denne model er velegnet til forebyggen-de vedligehold af elektriske og mekaniske installationer, overvågning af procestemperaturer i ”real-time”, kvalitetsinspektion af varmemøster-relateret deformation i prototyper samt forskning og udvikling i forbindelse med visualisering og kvantifice-ring af varmeudvikling på f.eks. elektroniske kredsløbskort.

FlexCam® S er et kosteffektivt og letanvendeligt infrarødt kamera i videoklassen, der egner sig godt til opgaver i den lave ende af temperaturskalaen (0 – 350 °C). Anvendelsesområderne er kontrol af bygninger og private boliger. Mangelfuld isola-tion, indtrængning af fugt, tilstand af betonkonstruktioner og problemer med varme/ventilation er typiske opgaver for denne model. Kameraet er også velegnet til at konstatere vandmættet isolation i fladtagssystemer. Denne model er desuden forsynet med et sigtepunkt, således at man kan foretage temperaturmåling i det søgefelt, der er angivet centralt i displayet.

FlexCam® T er et fuldradiometrisk infrarødt kamera i videoklassen der kan foretage en eksakt infrarød berøringsfri tempera-turmåling i temperaturområdet 0 – 600 °C (0 - 1200 °C som option). Anvendelsesområdet for dette kamera er det samme som FlexCam Pro, men denne model har færre funktioner i forhold til ”flagskibet” Pro. Bl.a. er der ikke som i Pro-versionen 2 x zoom.

Blandt kameraseriens mange funktioner skal her fremhæves muligheden for at forudprogrammere forskellige optagesekvenser. Således kan man angive en række tidspunkter hvor man vil have foretaget en optagelse, eller man kan bede kameraet om at lede efter en bestemt temperatur i et udvalgt område. Når højt eller lavt ”triggerniveau” er nået, tager kameraet de ønskede billeder.

I kameraet er indbygget et infrarødt termometer, der ”online” måler centertemperaturen i det viste billede. Brugeren kan direkte aflæse centertemperaturen i kameraets display med en usikkerhed på +/- 2 °C eller 2 % af det viste. Kameraet vejer mindre end 2 kg inkl. batteri og måler 69x262x162 mm.

Nyhed fra Metric

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078