23948sdkhjf

Selvangivelsen 2004

Selvangivelsen for 2004 bliver sendt ud til alle skatteborgere fra medio marts til medio april 2005.
Selvangivelsen for 2004 bliver sendt ud til alle skatteborgere fra medio marts til medio april 2005.

Fristen for at indtaste eller indsende selvangivelsen er 1. maj 2005. Har du en udvidet selvangivelse eller selvangivelse for udenlandsk indkomst, er fristen 3. juli 2005.

Skal du have overskydende skat - se årsopgørelsen med det samme

I TastSelv på www.toldskat.dk kan du nu rette eller godkende din selvangivelse - og med det samme få en årsopgørelse i din skattemappe, så du kan se resultatet.

Skal du have penge tilbage i skat, udbetales den overskydende skat inden for 3-6 dage, hvis ToldSkat har dit kontonummer.

Hvis vi har haft oplysninger nok til at danne din årsopgørelse samtidig med din selvangivelse, findes der allerede en årsopgørelse i din skattemappe den 15. marts.

Skal du rette i din selvangivelse, selvom du har fået en årsopgørelse, kan du også gøre det i TastSelv og med det samme se resultatet af den nye årsopgørelse i din skattemappe.

Du kan selv udskrive den nye årsopgørelse, hvis du ønsker den på papir. Hvis du ønsker den sendt med posten, skal du huske at markere for det, når du har set din nye årsopgørelse.

Fremover behøver du ikke at gemme din årsopgørelse på papir. Du kan altid finde den og mange andre personlige skatteoplysninger i din skattemappe.

Du får adgang via www.tastselv.toldskat.dk med din TastSelv-kode eller din digitale signatur.

Beregn din skat - uden at taste alle oplysningerne

Beregn skatten - det har man "altid" kunnet på TastSelv. Men man plejer at skulle finde alle sine indtægts- og fradragsbeløb samt betalte skatter frem og taste dem alle selv. Så besværligt er det ikke længere.

Når du er logget på TastSelv, kan du nu nemt og hurtigt få beregnet skatten, fordi de beløb, som ToldSkat kender, allerede er indsat i beregningsprogrammet.

Hvis din ægtefælle på TastSelv har givet autorisation hertil, kan beregningsresultatet også vise ægtefællens beløb. For ægtepar kan der ikke gennemføres en korrekt skatteberegning uden at anvende begge ægtefællers data.

Nyheder i Skattemappen

Der er to nyheder i Skattemappen på TastSelv i år.

Hvad er sket - og hvornår?
Du kan nu følge med i, hvad der sker i skattesystemet for dig selv. Der er udarbejdet en logbog, der viser TastSelv-hændelser for den enkelte skatteborger. Det vil bl.a. fremgå, hvornår selvangivelsen udskrives, hvornår selvangivelsen er godkendt og årsopgørelsen er dannet, hvornår årsopgørelsen på papir er fravalgt, hvornår kontonummer er ændret, og hvornår e-mail-adresse er rettet.

Nu gemmes også kvitteringer for selvangivelsesindberetninger
Den anden nyhed i Skattemappen i år er opbevaring af kvitteringer for indberetning af selvangivelsen. Hidtil har ToldSkat opfordret skatteborgerne til at udskrive TastSelv-systemets kvitteringer, når borgeren har foretaget en indberetning. Det opfordrer vi ikke til længere, for nu gemmer vi indberetningskvitteringerne i din skattemappe.

ToldSkat

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078