23948sdkhjf

Viden om Træ 1/2005

I dette nummer af ”Viden om Træ” bliver der fokuseret på fordele og ulemper ved forskellige overfladebehandlinger, samt hvilken betydning overfladebehandlingen har for indeklimaet.
Viden om Træ er tænkt som en hurtig vej til information. Teknologisk Institut vil i bladet præsentere faktuel viden, der kan gavne dig og din virksomhed. Målet er at give læseren et mere indgående kendskab til emner, som er relevante for alle, der arbejder med træ og træprodukter.

Seneste nummer af bladet Viden om Træ handler om:

Overfladebehandling af trægulve

I dette nummer af ”Viden om Træ” bliver der fokuseret på fordele og ulemper ved forskellige overfladebehandlinger, samt hvilken betydning overfladebehandlingen har for indeklimaet.

TEMANUMMER - Valg af CE-mærkede træbaserede pladematerialer

Da træbaserede pladematerialer til byggeri skal være CE-mærket, kan man som rådgiver og udførernde have en række spørgsmål ved valg og beskrivelse. I dette 8 siders temanummer af Viden om Træ gives svarene på blandt andet følgende spørgsmål:

• Hvordan vælges træbaserede pladematerialer?
• Hvilke anvendelsesområder?
• Hvilke myndighedskrav er der til egenskaber?
• Hvordan tydes CE_mærkningen.
• Hvilken dokumentation skal foreligge?

Tegning af abonnement

Et abonnement på Viden om Træ koster kr. 200,- per år, og kan tegnes ved brug af bestillingsformularen her .

Abonnementet følger kalenderåret. Ved tegning i løbet af året tilsendes tidligere udgivne numre fra samme år.
Hvert nummer omtaler kun ét emne. Allerede forsiden fortæller dig derfor, i hvilket omfang indholdet har relevans for dig og din virksomhed. Emnerne spænder lige så bredt som træ heldigvis anvendes meget bredt i samfundet.

Bladet udgives 5 til 6 gange om året. Ikke på bestemte datoer, men fx i forbindelse med afslutning på konkrete udviklingsaktiviteter på Teknologisk Institut. Abonnenternes behov, tidens "hotte" emner og nyheder er også med til at afgøre, hvad næste nummer skal handle om.

Kilde: Teknologisk Institut

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078